Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mam s timhle prechodem velkej problem... kdyz to nastavim pres muj.karneval.cz/ip - dojde k automatickemu nastaveni. IP config ukazuje tohle http://img119.imageshack.us/img119/8827/ipconfig9mi.jpg

Ale internet mi nefunguje.... ICQ se zapne pokazde, ale IE ani Firefox nemuze nacist zadnou stranku...

Odesláno

lol se z toho poseru... nastavil sem IP zpatky abych mohl na net za 5minut sem to zkusil znovu a uz se to nacita i web... doufam ze to vydrzi

Odesláno

Ahoj, nějak to tu prolízám, dělá mi tady problém vlézt na některý stránky po tom co jsem nastavila získání IP z DHCP automaticky. Začalo mi to házet hlášky "Invalid IP used". Dá se to nějak obejít? Zatím jsem tam hodila zpátky původní nastavení ip.

Odesláno

Musis napsat provozovatelum stranky, chyba je u nich.

Odesláno

Napíšu. Dík :thumleft:

Odesláno

lidi, můžete mi poradit, mám s kamošem tento problém:

na stránkce muj.karneval.cz jsem si to změnil a pak mi nejede net. ICQ atd. jede, ale IE 6 ani opera nevalí. Poraďtě mně prosím

Odesláno

Podívej se, jestli ti to přidělilo správně IP adresu primárního a sekundárního DNS serveru.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague