Standa Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Když zmacknes to tlačítko tak vidíš co? Jaké vstupy? odesláno z MT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 žiadne vstupy je to len očíslované kam tým mieriš skratka po prepnutí z hdmi a následný návrat s.b.nenájde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Podle manuálu by to měl být "EXT6" nebo "EXT7" odesláno z MT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 pre pána krála ja viem ,kde má s.b. ty nechápeš,že ho po opätovnom návrate nenájde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Promiň, představám resit, domyslet si co znamená s.b. a podobně. Chtěl jsem pomocí. Máš doma i něco jiného s HDMI? odesláno z MT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 s.b.je settobox polopatickejšie už problém popísať nedokážem zbytočne si to tu zaspamoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Je zajímavé že všichni krom tebe používají STB místo tvého s.b, místo předvolby HDMI vstup, ale blbej jsem já. Beru a promiň, že jsem ti odpovidal odesláno z MT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 4. prosince 2016 Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 to je teda fakt rozdiel stb s.b. a hdmi používam aj ja ale ty neviem čo čítaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník murder Odesláno 5. prosince 2016 Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 igis příští týden jedu do Slovenská republika, můžu se u tebe zastavit a zprovoznit ti to??? Jako sorry ale trošku sebereflexe by neškodilo, popíšeš problém jako ichtil stejně se ti snaží někdo s tím minimem blbých informací co si napsal pomoct a ty mu nakonec vynadáš, že ti tu spamuje???? Doufám, že se pomoci nedočkáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 5. prosince 2016 Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 minimum blbých informáci to môže napísať,len sám blbý ktorý nepochopý vísť z kanála von ,alebo proste prepať kanál a vrátiť sa späť a nenájsť stb,problém bol popísaný polopatisticky,ale za to ja nemôžem ,že máte krátke vedenie.od úvodu ,len blbá poznámka o vešteckej guli a pod.pýtať sa dá aj slušne.no a radiť mi ,kde mám hdmi vstup na ovládači no tak to by som už fakt musel byť na tom zle ,aby som to nevedel.vždy mám malú dušičku z fór ,kde žiadam o radu ,lebo v 80% sa ozve ironik,urážač,alebo týpek ,ktorý jasne položenej otázke nerozumie,ale radì.tak za to som fakt vďačný. tieto fóra su ,aby sa tu človek na problém popýtal a ,že ideš na slovensko?no keď tomu rozumieš,ako radíš tak neviem či by si spustil aj ten ovládač,savana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky