Odesláno 6. prosince 2016 8 let @beepee No problem, aj sa mozem mýliť... problem je aj u inych operatorov (slovenské Magio Go - od Telekomu) napr. Novasport nejde zrkadlit (DRM - ochrana autorských práv)...
Odesláno 30. dubna 2017 7 let Nikde jsem to nenašel tak se zkusím zeptat. Je nějaké řešení jak zprovoznit HbbTV i když budu mít HD Mediabox? Nyní mam TV Start a tam to funguje a je mi jasné že Mediabox to neumí. Napadlo mě to rozbočit a v případě potřeby HbbTV si to přepnout na anténu (takto mám vlastně jednu TV s CA modulem a jednu obyč). Koukal jsem že i ten Mediabox má vstup a výstup na anténu, Otázka jestli to lze natáhnout klasicky pomocí HDMI a následně i anténou a pak si jen přepnout vstup na TV? Díky za rady - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 30. dubna 2017 7 let Ano, bude to fungovat jak zamyslite, pokud tedy pouzijete HD Mediabox, HD DVR Mediabox (cihla) vystup na antenu nema, tam je nutne pred nej instalovat rozbocovac. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. dubna 2017 7 let Ano jedná se o obyč Mediabox HD. Jinak ta anténa přes Mediabox jde i když je vypnutý? HD DVR nechci, nevyužiju to a právě jsem dostal nabídku od UPC na další "kabelovku". Protože ale dost často HbbTV využívám tak o tuto možnost nechci přijít. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 30. dubna 2017 7 let Ano, anteni propojka je pruchozi i pri vypnutem boxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. prosince 2017 7 let Trochu to oživím. Přecházím z "cihly" na Kaon, protože s cihlou mám každodenní problémy už cca rok, zkoušeli jsme snad všechny možnosti, vč. výměny (několikrát), revizi rozvodů atd a u mě prostě nejde. Na Kaon jsem poslední dobou nezaznamenal zde na fóru nějaké výrazné stížnosti apod. Znamená to, že Vám vše funguje a jste spokojeni? Díky za odpověď Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.