Odesláno 9. prosince 2016 8 let To je nějaký divný, u mě při spuštění Horizon Go sice vytížení SSD na cca 7% s rychlostí kolem 70MB/s, ale to trvá sotva minutu, pak pád na 0,5MB/s.
Odesláno 9. prosince 2016 8 let V mém případě na dvou počítačích taktéž zásadně vytěžuje HDD. Nyní testováno na nové stanici i5-4590 + 8GB RAM + Win10 (1607) mám vytížení SSD disku mezi 40 MB/s - 50 MB/s.
Odesláno 9. prosince 2016 8 let YABAKA > Podobné hodnoty mám, když se dívám přes IE11 + Silverlight. Mezi 4-6%.
Odesláno 9. prosince 2016 8 let Taky jsem to tak měl, ze začátku běžel pevný disk na plný obrátky, ale pak se to hodilo do normálu... Takže je to normální vlasnost té aplikace... U někoho to může trvat dýl, chce to chvíli nechat běžet tu aplikaci a pak by se to snad mělo hodit do normálu... Jinak jsem tu aplikaci objevil až teprve dnes a je opravdu super, pokud ji má člověk na liště, tak v podstatě si dvěma klikama zapne stanici, otázka 7 sekund, v podstatě stejně rychle jako když si zapne skutečnou televizi... přes ten explorer jsem to ani nezapínal, byla to pěkná otrava...
Odesláno 9. prosince 2016 8 let V mém případě na dvou počítačích taktéž zásadně vytěžuje HDD. Nyní testováno na nové stanici i5-4590 + 8GB RAM + Win10 (1607) mám vytížení SSD disku mezi 40 MB/s - 50 MB/s. Nyní jsem to zkoušel znovu a vytížení je pryč. Záhada
Odesláno 9. prosince 2016 8 let Buferovalo si to film, to je vcelku normální. Zkusím někdy změřit, jakou velikost má nějaký HD film. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. prosince 2016 8 let Nevím proč, ale v aplikaci mi to nenabízí zpětné shlédnutí přitom normálně přes prohlížeč to funguje. Má někdo podobný problém?
Odesláno 10. prosince 2016 8 let Tak oprava. Nyní již vše běží. Po vypnutí PC a dnešním zapnutí již zpětné shlédnutí funguje a průvodce již nabízí i předešlé dny. Chce to tedy pro mě z neznámého důvodu asi restart PC.
Odesláno 11. prosince 2016 8 let Nevim jak vy , ale na PC a Telefonu mám jen půlku programů než HD Mediaboxu Upraveno 15. prosince 2016 8 let uživatelem Návštěvník
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.