Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
V psaném textu se bez speciálních znaků jako jsou emotikony, uvozovky apod. se nadsázka chápe jen velmi těžko.
Nebo na to dostali "dotaci" od MS?
Použití Silverlightu je mi též záhadou, ale asi to má spojitost s DRM ochranou vysílaného.

Myslím si totéž, ale to se dá řešit jinak a lépe.

Stolní PC máte spíše jak server

To je relativní. Pro mne je to workstation 16GB ramdisk pro windows temp (neopotřebovává se SSD a je to fest rychlé) + Samsung cache pro SSD, zbytek ze 64GB RAM přetaktované na 3.2GHz upotřebím třeba při spojovaní 60ti 24MPixelových fotek do panoramatu, myslím, že to i trošku zaswapuje.

Časy, kdy jsem první zákaznický informační systém v UPC (tehdy počátkem 90. Kabel Plus) vyvíjel a instaloval na pobočkách v OV,LB,BM a OM server 386/16MHz nebo 486/50MHz se 2 MB (MB,ne GB) RAM kde běžel Unix server a databáze Oracle, ty jsou pryč. Dnes je vše jinak.

Odesláno

Dnes rano som skusal prehrat filmy v aplikacii z myprime a na moje prekvapenie idu prehrat bez predplatného.V IE 11 prehrat nejdu.Zaujimave zistenie,ale preco nie :D

• po měsících...
Odesláno

Po dlhsej dobe som skusal aplikaciu spustit...totalne nepouzitelna.Robia s tym vyvojari nieco alebo uplne na to dlabu?

Odesláno

A este by ma zaujimalo, aky vyznam ma v nastaveniach v zozname mojich mediaboxov (ziadne nemam), zobrazeny CA modul :-) 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Pokial ta toto trapi nie je problem to prepisat a bude sa to tvarit ako mediabox :D

Snímka obrazovky (82).png

Odesláno

V CZ s tím velkým mediaboxem si můžu přes Horizon Go nastavit nahrávání nadálku.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague