Odesláno 22. prosince 2016 8 let Autor Takhle jsi to myslel? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 22. prosince 2016 8 let Tedy prosím, tady to je: Kompletní znění zde: http://upcmailingy.ogilvydevelopment.cz ... epSohoCZv3
Odesláno 22. prosince 2016 8 let Také mi to přišlo. Vyletěl jsem z kůže a volal tam, operátorka tvrdila, že to předá na nějaké jiné oddělení a ti se do pěti dnů ozvou. Že prý nebude problém nastavit to jinak nebo nechat tak, jak to je nyní. Tak uvidíme...
Odesláno 22. prosince 2016 8 let No nehodlám tady přesvědčovat experta YABAKu, který stejně nejspíš nepřispěje něčím konstruktivním. Dotčení vědí, o co jde. Od obchodníka, který nám služby UPC zřizoval mám doporučení odpovědět na mail zpět UPC a vyjádřit nespokojenost, že se jim tam toho sejde víc a budou ochotnější podmínky řešit. Jak už psal někdo výše, je třeba s UPC komunikovat a dohodnout si to. Asi to už nestihneme do konce roku, ale dám vědět, jak půjde jednání.
Odesláno 22. prosince 2016 8 let Dejte vědět jak dopadnete, taky to už řeším, ale raději zjišťuju i alternativy, kdybychom museli skutečně odcházet. Nám dokonce už na poslední faktuře zvedni cenu, takže máme ještě navíc podanou reklamaci.
Odesláno 23. prosince 2016 8 let Asi mají někteří vyvolení to privilegium, že jim UPC vnucuje něco novýho. A popravdě se ani nedivím, já mít zákazníka typu "Přemek", tak tu smluvní pokutu dám rovnou na meloun a je klid Mimochodem to o kontaktování UPC a vyjednání něčeho jinýho jsem tady napsal první já, někdo asi neumí číst.
Odesláno 23. prosince 2016 8 let Yabako, přesně takovou odpověď jsem od tebe čekal. Jako vždy. Vždy máš prostě pravdu i přes to, že z 70% ji nemáš. Tento dopis jsem už viděl u 2 lidí a to moc lidí co by mělo business tarif neznám a chtít důkaz a říkat, že to je hoax a že to posílá konkurence je pěkná kokotina, kde by asi sehnali na tebe kontakt a věděli kolik platíš.
Odesláno 23. prosince 2016 8 let Že to posílá konkurence jsem nikde nepsal, to je pouze z tvoji bujné mysli A jako hoax to skutečně na první pohled vypadá, protože jestli to přišlo dvěma nebo třem lidem, to určitě není žádná plošná akce. Změny tarifů fa UPC dělala mockrát a pokaždý úplně jiným způsobem, než takto amatérsky.
Odesláno 23. prosince 2016 8 let Navrhuju v tomto vláknu YABAKU prostě ignorovat, je to jenom troll, který k tématu nic neví a snaži si tu jen honit ego a otravovat. Nic užitečného stejně nepřinese, tak proč se s takovým individuem zatěžovat?
Odesláno 23. prosince 2016 8 let Od sopla, kterýmu je 25 let a rozumu jak Palackej, to teda fakt sedí
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.