CableG Odesláno 22. prosince 2016 Autor Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Takhle jsi to myslel? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hujer Odesláno 22. prosince 2016 Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tedy prosím, tady to je: Kompletní znění zde: http://upcmailingy.ogilvydevelopment.cz ... epSohoCZv3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2016 Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Také mi to přišlo. Vyletěl jsem z kůže a volal tam, operátorka tvrdila, že to předá na nějaké jiné oddělení a ti se do pěti dnů ozvou. Že prý nebude problém nastavit to jinak nebo nechat tak, jak to je nyní. Tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2016 Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 No nehodlám tady přesvědčovat experta YABAKu, který stejně nejspíš nepřispěje něčím konstruktivním. Dotčení vědí, o co jde. Od obchodníka, který nám služby UPC zřizoval mám doporučení odpovědět na mail zpět UPC a vyjádřit nespokojenost, že se jim tam toho sejde víc a budou ochotnější podmínky řešit. Jak už psal někdo výše, je třeba s UPC komunikovat a dohodnout si to. Asi to už nestihneme do konce roku, ale dám vědět, jak půjde jednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 22. prosince 2016 Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dejte vědět jak dopadnete, taky to už řeším, ale raději zjišťuju i alternativy, kdybychom museli skutečně odcházet. Nám dokonce už na poslední faktuře zvedni cenu, takže máme ještě navíc podanou reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Asi mají někteří vyvolení to privilegium, že jim UPC vnucuje něco novýho. A popravdě se ani nedivím, já mít zákazníka typu "Přemek", tak tu smluvní pokutu dám rovnou na meloun a je klid Mimochodem to o kontaktování UPC a vyjednání něčeho jinýho jsem tady napsal první já, někdo asi neumí číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Yabako, přesně takovou odpověď jsem od tebe čekal. Jako vždy. Vždy máš prostě pravdu i přes to, že z 70% ji nemáš. Tento dopis jsem už viděl u 2 lidí a to moc lidí co by mělo business tarif neznám a chtít důkaz a říkat, že to je hoax a že to posílá konkurence je pěkná kokotina, kde by asi sehnali na tebe kontakt a věděli kolik platíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Že to posílá konkurence jsem nikde nepsal, to je pouze z tvoji bujné mysli A jako hoax to skutečně na první pohled vypadá, protože jestli to přišlo dvěma nebo třem lidem, to určitě není žádná plošná akce. Změny tarifů fa UPC dělala mockrát a pokaždý úplně jiným způsobem, než takto amatérsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Navrhuju v tomto vláknu YABAKU prostě ignorovat, je to jenom troll, který k tématu nic neví a snaži si tu jen honit ego a otravovat. Nic užitečného stejně nepřinese, tak proč se s takovým individuem zatěžovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Od sopla, kterýmu je 25 let a rozumu jak Palackej, to teda fakt sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.