Návštěvník petrmatula Odesláno 27. prosince 2016 Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Mohli by mi sem napsat ti co používají modem Compal v bridge režimu s vlastnim routerem (a nemají s tím problémy) jaký model routeru používají? Já mám router Cisco RV320 a od té doby co mám modem Compal mám problem s velkou ztrátou paketů, která se objevuje náhodně? Zřejmě si Cisco s Compalem nějak nerozumí. Tak uvažuji o novém routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 27. prosince 2016 Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Když připojíte modem na přímo k PC také máte velkou ztrátovost packetů? Restart Compalu to nevyřeší? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrmatula Odesláno 27. prosince 2016 Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Když je počítač připojený přimo do Compalu tak tak k žádné ztratě paketů nedochází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrmatula Odesláno 27. prosince 2016 Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Žádný tip na router ke Compalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 27. prosince 2016 Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Od posledního restartu před 10 dny mi Compal zatím nezačal ztrátovat pakety. Dřív to bylo pravidlem do tří dnů od zapnutí. Hardware version : 4.01 Software version : CH7465LG-NCIP-4.50.18.22-1-NOSH System up time : 10day(s)20h:53m:43s Jako router používám první generaci Turrisu, ale je to asi jedno. Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.