Odesláno 4. ledna 2017 8 let Zdar. Jakmile zadám dle návodu na UPC http://192.168.0.1/ tak to napíše Tento web není dostupný Odpověď webu 192.168.0.1 trvala příliš dlouho. To samé při http://192.168.1.1/. Jak tohle mohu vyřešit? Druhá věc, jakmile se změnit MAC adresu tak se mi změní pouze poslední dvě dvojčíslí IP a ne celá. Tohle vyřeším jak? Děkuji za pomoc.
Odesláno 4. ledna 2017 8 let A není to 192.168.100.1 ? K druhému dotazu, tam nic nezmůžete, pro určitou oblast bude určitý rozsah IP adres. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. ledna 2017 8 let Dík. Divné, že to z manuálu nešlo. No, stejně se nedá přihlásit pomoc admin/admin. Jak to resetuje? ten čudlík na modemu který je nutné mačkat hrotem to pouze restartoval. K druhému dotazu. To vím ale minule jsem měnil i první dvě dvojčíslí. Tedy nějak by to mělo jít také. Takto se mění jen 1/2
Odesláno 4. ledna 2017 8 let Ony IP4 adresy pomalu docházejí, tak už třeba nebudou volné jiné. To tlačítko je třeba držet minimálně 10s. A zkusil bych přihlášení bez údajů (jméno i heslo nechat prázdné). Ale třeba poradí někdo jiný, já už si to nepamatuji. Nebo použít vyhledávání tady na fóru. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. ledna 2017 8 let upc má hodně velký zásoby ipv4, tam nouze ještě dlouho nebude - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. ledna 2017 8 let Podstatne ale je to, ze nic takove jako zmena IP "na druhe pozici" neni mozna.
Odesláno 6. ledna 2017 8 let Tak první problém vyřešen, ještě ten druhý. Mohl bys prosím napsat, jak byl "problém" vyřešen? Mám totiž v paměti nejasnou vzpomínku na to, že i já byl v podobné situaci, kdy byla odmítnuta implicitní adresa do administrace Compalu 192.168.0.1 Nijak jsem se tím do hloubky nazabýval, protože to z ničeho nic začalo fungovat...
Odesláno 17. února 2019 6 let Přidávám se s prosbou ke zveřejnění řešení k problému, kdy se nelze přihlásit k modemu skrze ani jednu adresu (prohlížeč vrací hlášku "vypršel čas spojení") Reset modemu nepomohl.
Odesláno 17. února 2019 6 let Zkus se nějakým nástrojem (třeba advanced ip scanner) podívat, jestli modem najde a na jaké adrese. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.