Odesláno 11. ledna 2017 8 let Ahoj chci se zeptat budu si od UPC objednavat Internet a dostanu k nemu TV start zdarma. Diky tomu nebudu jiz potrebovat zadny STB a mohu k propojeni TV a zasuvky pouzit tento kabel? A pujdou mi i HD kanaly? https://www.alza.cz/hama-antenni-koaxia ... 1009#popis Diky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 11. ledna 2017 8 let Autor Prosím o odpoved na otazku ohledne kabelu zda-li je spravny a zda-li pujdou pres nej HD kanaly. To je jedine co me zajima tak si prosim odpuste zbytecne komentare ktere s mou otazkou nijak nesouvisi! 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 11. ledna 2017 8 let Nejseš krapet na hlavu? Hodil jsem ti seznam kanálů, který pojedou v rámci té nabídky Klasik. A jestli máš problém pochopit psanej text, tak zajdi k doktorovi.
Odesláno 11. ledna 2017 8 let Autor Ja nevim kdo neumi pochopit otazku. Ptal jsem se jestli pres tento kabel https://www.alza.cz/hama-antenni-koaxia ... 1009#popis pripojim tv k ucastnicke zasuvce a zda-li pres ten kabel pobezi HD kanaly. Kde vidis otazku jake kanaly ta nabidka obsahuje?! 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 11. ledna 2017 8 let Koaxiální kabel si nechej vyrobit někde na míru v prodejně s anténní technikou, nejlépe v provedení Belden a kovové konektory na obou stranách, v Brně např. firma OMKO na Kaštanové nebo Staňkové. Hotové účastnické šňůry a ještě HAMA, to nemá na kabelovce co pohledávat. Na tu otázku si dovolím odpovědět sám - když se ptáš na HD kanály a někdo ti nalinkuje seznam programů, tak jistě není tak těžké si přečíst, jestli ta nabídka HD programy obsahuje nebo ne, tj. jestli ti půjdou a jaké. - - - - -
Odesláno 11. ledna 2017 8 let HD programy ve Startu nejsou. Za HD se platí zvlášť, proto tam nejsou. Jsou jen v placených nabídkách Klasik a Komfort.
Odesláno 11. ledna 2017 8 let nepujde, na jedné straně musí být F-konektor (šroubovací) a na druhe klasický IEC, alespoň tak to většinou bývá v HD jsou pouze programy ČT kromě : D/art, Prima a Barrandov - - - - Praha
Odesláno 11. ledna 2017 8 let Kabel k TV by ti mohl dodat technik při zapojování zásuvky. Aspoň já jsem to tak měl. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 11. ledna 2017 8 let HD programy ve Startu nejsou. Za HD se platí zvlášť, proto tam nejsou. Jsou jen v placených nabídkách Klasik a Komfort. a kde jste zase vzal, že tam HD programy nejsou ? jsou tam komplet všechny od ČT + kanál UPC Show
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.