Odesláno 16. ledna 2017 8 let Dobrý den, na mém PC mám v Mozile aktivován Horizon Go, a obraz mi neustále cuká. PC mám výkonné , procesor Intel Core i3, RAM DDR 3 - 8GB, Grafickou kartu RADEON HD 5450. Windows 10 64 bit. I vysílání ČT přitom jde bez cukání. Byl u mně technik od UPC, a viděl to, a neví si s tím rady. Nemáte náhodou někdo také takový problém?
Odesláno 16. ledna 2017 8 let Je to Silverlightem (plugin) od Microsoftu. Nainstalujte si Horizon Go jako aplikaci z obchodu nebo používejte nejnovější Internet Explorer na sledování videí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. ledna 2017 8 let No jo, jediný prohlížeč, na kterém Horizon jede bez problémů, je IE. Odesláno z mého Lenovo S60-a pomocí Tapatalk 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 16. ledna 2017 8 let Horizon Go je na WIN10 fakt mega aplikacia oplati sa ju pouzivat, napriklad take O2TV stoji o.....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.