Návštěvník allien Odesláno 22. ledna 2017 Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 koubek10: Nemám věšteckou kouli abych přesně zjistil, čím to je. Zkusil bych vyměnit kabel, jiný port na modemu, pak jiné pc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. ledna 2017 Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 To vypadá na ten kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 23. ledna 2017 Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Nedavno jsem mel stejny problem a byl to kabel. I kdyz je zvlastni, ze ten kabel fungujoval s jinym pc na 1gbitu nakrmipovane nove konektory a bylo vse v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pedro70 Odesláno 3. března 2017 Sdílet Odesláno 3. března 2017 Ahojte. Mam 500 mb linku od upc. Ked meriam rychlost na speedtest.net ide mi to pekne cez 500mb.Technik v upc mi doporucuje merat rychlost cez ich web upc.Ale tam mi to vybehne ledva na 200mb. Skusal som to viac krat denne aj v noci.Alebo poradte cez co merat rychlost aby som si bol 100% isty. Dik Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. března 2017 Sdílet Odesláno 3. března 2017 Stahovat odněkud soubory, třeba hodně známý filmy na torrentu, kde je jistota, že bude spousta uploaderů. A podle velikosti souboru a délky času pak vypočítat rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.