Odesláno 22. ledna 2017 8 let koubek10: Nemám věšteckou kouli abych přesně zjistil, čím to je. Zkusil bych vyměnit kabel, jiný port na modemu, pak jiné pc....
Odesláno 23. ledna 2017 8 let Nedavno jsem mel stejny problem a byl to kabel. I kdyz je zvlastni, ze ten kabel fungujoval s jinym pc na 1gbitu nakrmipovane nove konektory a bylo vse v poho
Odesláno 3. března 2017 8 let Ahojte. Mam 500 mb linku od upc. Ked meriam rychlost na speedtest.net ide mi to pekne cez 500mb.Technik v upc mi doporucuje merat rychlost cez ich web upc.Ale tam mi to vybehne ledva na 200mb. Skusal som to viac krat denne aj v noci.Alebo poradte cez co merat rychlost aby som si bol 100% isty. Dik Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku
Odesláno 3. března 2017 8 let Stahovat odněkud soubory, třeba hodně známý filmy na torrentu, kde je jistota, že bude spousta uploaderů. A podle velikosti souboru a délky času pak vypočítat rychlost.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.