Farkpoint Odesláno 30. ledna 2017 Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ahoj mam problem ze kdyz zapnu pc tak mi nejde internet a musim minimalne jednou restartovat. U ikony znazornujici sit je zluty trojuhelnik s vykricnikem znazornujici ze internet neni k dispozici a nic se na internet nepripoji. Myslel jsem si ze to je vadnou sitovou kartou a tak jsem si koupil novou ale problem je naprosto stejny. PC: Win 10 64bit NET: UPC Pripojeni pres kabel Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. ledna 2017 Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Restartujte si winsock https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... ion-issues Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2017 Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Nedávno se mi to také stalo. Různě jsem laboroval a vymýšlel ale nakonec stačilo restartovat modem odpojením ze sítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 30. ledna 2017 Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Občas s mi to taky stane, naposledy zrovna dnes. Mám Win7, ale předpokládám, že je to stejné jako Win10. Stačí kliknout pravým tlačítkem na tom žlutém trojúhelníku a dát Odstranit potíže. Zresetuje to modem a vše běží. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farkpoint Odesláno 5. února 2017 Autor Sdílet Odesláno 5. února 2017 Restartujte si winsock https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... ion-issues Provedl jsem ale nepomohlo to. Pritom kdyz dam odstranit potize tak mi to napise: Adapter Ethernet nema platnou konfiguraci protokolu IP Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.