Návštěvník ondrascz Odesláno 31. ledna 2017 Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Zdravím, Mám problém s VPN pres IPsec, poslední dobou je rychlost pres vpn cca 15 mbps, drive to bylo vyrazne vice. Modem CH7465LG v bridge, vpn nastavena na vlastnim routeru. Kdyz vezmu router, pripojim na jineho poskytovatele, rychlost je ok. Internet jako takovy jede v pohode, tarif 240/20 + verejna ip. Nevi nekdo, jestli upc neblokuje nejake porty ? nebo ma nekdo podobnou zkusenost ? Zkouším se ptat nejdriv po fórech, nez napisu na upc - tam ocekavam klasickou odpoved - problem ve vasem routeru diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 31. ledna 2017 Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Nejspis stejny problem, ktery pozoruju ja. IPv6 tunel skrz Compal jede cca 20 Mbps. UPC tvrdi, ze nic neblokuje pak uz jedinou moznou peicinou je zarazovani provozu do tridy compalem (jedna z trid ma rychlost 25 Mbps). Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 1. února 2017 Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jestli máte 20mbps upload a připojujete se zvenčí na to vpn, tak vám to logicky rychleji jak 20mbps nemůže nikdy jet, vpn zároveň data přijímá i posílá - a posílá je těmi 20mbity. Je to pak 20mbits halfduplex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondrascz Odesláno 1. února 2017 Sdílet Odesláno 1. února 2017 Pripojuji se z domova do prace a stahuji ze sitoveho disku, takze by me muj upload nemel moc omezit. navic drive, jak jsem psal, to jelo rychleji... jeste jsem si vsiml, ze v chvili kdy zatizim vpn na tech +- 15 mbps, zvedne se mi odezva na stovky ms na druhem pc, ktery mam pripojen primo do switche na modemu a ktery ma jinou adresu (od upc muzu vyuzit az tri adresy) jakoby na modemu byl nastaven nejaky qos, firwall nebo tak neco. Jenze v rezimu bridge jsem tam nic k nastaveni nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.