Odesláno 3. února 2017 8 let Ahojte, je dosť pravdepodobné, že tu neriešite technické problémy ale rád by som sa vás spýtal či už niekto mal podobný problém ako ja a či ho náhodou nejako aj vyriešil. Takže: Môj balíček od UPC je 500Mb/s ku 20Mb/s. Balíček mám od Júna 2016. Výpadky mi začali od Decembra a také, že mi spadne router a ako keby sa proste len reštartoval celú dobu. Výpadok som mal aj včera 2.2.2017 o 17:50, následne mi internet išiel o 17:56. Skúšal som už: Manuálne nainštalovať sieťový ovládač, no márne. Reštartovať ipv4/6. Preinštalovať Windows apod. Výmena routeru nepomohla. Taktiež potom povedali, že chyba je v koaxiálnom kábly a tak aj to vymenili a aj tak daný problém stále pretrváva. Čistenie PC, všetko. Práve som objednal externú sieťovú kartu a som zvedavý či to padne aj po tom, ak áno, čo by som prosím vás mal robiť?
Odesláno 3. února 2017 8 let Co to je zač ten router? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. února 2017 8 let ten ich nový: https://online.upc.sk/public/aem/_graph ... ercury.png Prémiový Wi-Fi modem Najnovšie Wi-Fi zariadenie pre pripojenie na internet Ušité na mieru pre službu optického internetového pripojenia UPC Fiber Power Bezdrôtový modem CBN CH7465LG je celosvetovo najkompaktnejší hlasový modem EuroDOCSIS 3.0 v štýlovom a elegantnom designe určený pre domácnosti, domáce kancelárie alebo menšie podniky. Možno ho použiť v domácnosti s jedným alebo viacerými počítačmi s podporou bezdrôtového pripojenia pre vzdialený prístup k bezdrôtovému modemu. Nový moderný Wi-Fi štandard: 802.11a/n/ac Neporovnateľne lepšie pokrytie teraz v každom kúte domu Podporované obe pásma 2,4 aj 5 GHz, s automatickým výberom najlepšieho signálu Moderný, jednoduchý a priestorovo nenáročný dizajn: 220 x 160 x 45 mm Inteligentná distribúcia signálu medzi viac pripojenými zariadeniami Intuitívne užívateľské rozhranie a jednoduchá inštalácia 4 Ethernetové porty + port pre UPC telefonovanie
Odesláno 3. února 2017 8 let Píšeš že modem vždy spadne to může být způsobené tím že ztratí signál podívej se do modemu jakou ukazuje úroveň signálu a hoď ty hodnoty sem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. února 2017 8 let v prvom rade by si mal vediet ze od januara 2017 uz nie je v ponuke 500mbit internet, no preco asi?
Odesláno 4. února 2017 8 let V poslednej dobe sa stretavam s obdobnym problemom.Samovolny restart wifi modemu ked sam nabehne,ale castejsie skor nenabehne.Vzdy sa mi osvedcilo vytiahnutie koaxialneho kablu,opätovne zapojenie,poriadne dotiahnut.Zda sa mi ako keby bol slaby kontakt a viazne komunikacia medzi kablom a modemom.Ubee evw 3226
Odesláno 4. února 2017 8 let Žiaľ vôbec netuším ako sa mám pozrieť do modemu, aby som našiel úroveň signálu
Odesláno 4. února 2017 8 let Máš to v návodě, strana 35. https://www.google.cz/url?sa=t&source=w ... 9d9eNxMtSg Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. února 2017 8 let Ale čo na stránke 35? Iba, že to slúži na sledovanie Downstream-u, to je všetko?
Odesláno 6. února 2017 8 let Ano, to jsou ty hodnoty signálu, které když sem dáte, tak vám tu pár lidí je schopno napsat, zda máte signál dobrý, uspokojující, vynikající nebo na <>. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.