Návštěvník Jorge Odesláno 5. února 2017 Sdílet Odesláno 5. února 2017 Zdravím, jsem jediný, nebo to trápí i někoho z vás, že se google cast stream přeruší na konci sledovaného pořadu a stanice nejde po zbytek dne již nahodit? Od předposlední aktualizace Horizon GO pro Android se stává zcela pravidelně bez výjimek, že v momentě uplynutí oficiálního času pořadu se stream přeruší. Pořad lze pak po zbytek dne sledovat již pouze v mobilním zařízení, chromecast prostě nahodit na dané stanici nelze. Podle mě to je jednoznačně chyba u UPC, už mě to trápí několik měsíců a UPC s tím nic nedělá. Nativní aplikace pro Android TV je v nedohlednu, jen samé sliby jako obvykle. Děkuji za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník skytnick Odesláno 5. února 2017 Sdílet Odesláno 5. února 2017 ja mam podobne problemy, pozeram TV stream a zrazu sa to zastavi musim to pustit nanovo, sem-tam padne cela aplikacia... pisal som UPC odpoved ziadna... takže asi tak, Android aplikacia potrebuje nutny upgrade, mam bezdrotove ovladanie nefunguju tam zakladne sipky posuvania, musim pouzivat mys ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.