Farkpoint Odesláno 6. února 2017 Sdílet Odesláno 6. února 2017 Dobrý den, potřebuji si vytvořit vlastní vpn síť abych mohl sdílet a kopírovat soubory z různých pc na různých místech jako kdyby byli v domácí síti. Vyzkoušel jsem i vytvoření vpn přes windows ale nepovedlo se mi k žádnému připojit. Vyzkoušel jsem i vpn od teamviewru a ikdyž spojení se povedlo tak jsem stejně jiná pc neviděl ani ona neviděla mne takže také na nic. Poradí někdo prosím? NET: UPC Internet 300+ OS: Windows 10 Modem: Compal CH7465LG Díky. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. února 2017 Sdílet Odesláno 7. února 2017 Compal přepnout do režimu "modem" a použít svůj router, kterej VPN umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník honziik Odesláno 7. února 2017 Sdílet Odesláno 7. února 2017 A nebo synology nas Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.