Odesláno 14. února 2017 8 let TV pripojena pres STB Kaon. Nekdy od zacatku unora nefunguje videoteka. Bud se film nenacte vubec a nebo jo ale silene se to cuka a je to nekoukatelne. Taktez nefunguje zpetne prehrani tv programu. Problem je zavazny protoze se tato zavada pry projevuje i mimo CR. Podle nejake informace je chyba snad az v Holandsku kam se zaznamenava tv program. Kvuli tomu je pry i nefunkcni email pro komunikaci s upc. Ma nekdo z vas stejny problem. Mate nekdo nejake presnejsi informace? Děkuji a preji hezky den
Odesláno 14. února 2017 8 let Dnes v 14:12 kdy pojede videotéka a zpětné vysílání 1 komentář UPC Česká republika Dobrý den. Aktuálně nedokážu říct, kdy bude problém odstraněn. Výpadek je většího charakteru a kolegové usilovně pracují na jeho odstranění. David - UPC Facebook tým To se mi líbí · Odpovědět · před 2 h Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 14. února 2017 8 let zajímavé .Mě na Kaon KCF-SA900 funguje zpětný přehrávání dobře zrovna koukám. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 14. února 2017 8 let Na cihle taky nemám problém, funguje skvěle. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 15. února 2017 8 let No jo, ale ohledně "cihličky" musíš také napsat, že máš spešl "tester" software. Normálně zpětné přehrání na "cihličce" ještě nefunguje Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 15. února 2017 8 let Na cihličce normálně ne, ale podle UPC mají nějaké problémy po celé Evropě, tak je zajímavé, že mě a jiným funguje. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.