Návštěvník freekarol Odesláno 17. února 2017 Sdílet Odesláno 17. února 2017 COMPAL řady CH7465LG, kabelem je k němu připojen počítač, bezdrátově notebook. Když v notebooku chci navštívit http://192.168.01/, tak na mne vyskočí tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. února 2017 Sdílet Odesláno 17. února 2017 Zkus adresu 192.168.0.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 17. února 2017 Sdílet Odesláno 17. února 2017 Díky, odstranění lomítka pmohlo. K té rodičovské kontrole. To jí UPC odstranilo a nebo jí jen já nevidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. února 2017 Sdílet Odesláno 17. února 2017 Žádný lomitko, chybela ti tam tecka. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 17. února 2017 Sdílet Odesláno 17. února 2017 Já si ty brejle asi fakt budu muset vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 21. února 2017 Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ahoj, at nezakladam zbytecne nove vlakno, hodim to sem. Mam wifi modem Technicolor TC7200 a podle tohoto: https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/internet/wifi/jak-zmenim-heslo-k-bezdratove-siti/ se snazim dostat do nastaveni, kvuli zmene nazvu wifi a jejiho hesla, ale bohuzel mi to pise, ze uziv. jmeno nebo heslo neni spravne. Jiz jsem to jednou podle toho navodu delal, cca dva roky a slo to, tak si rikam, jestli ja blb jsem nezmenil jeste prihlasovaci udaje. Tak se ptam, jde to nejak obejit skrz email nebo bude nejlepsi reset modemu? Co takovy reset modemu obnasi? Prestane mi jit internet, dokud ho nekdo od UPC nejak nenastavi? Nebo internet v pohode pujde jako doposud, jen se jmeno wifi a heslo budou shodovat s tim, co mam na "manualu" od modemu, takova ta knizecka, co je v krabici pri porizeni internetu od UPC, plus bude zase fungovat admin admin? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. února 2017 Sdílet Odesláno 21. února 2017 Internet nebude fungovat jen chvíli, než si modem znovu stáhne software ze sítě a nabootuje. A potom bude jak výchozí jméno a heslo do administrace, tak i WiFi bude mít výchozí SSID a heslo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.