Odesláno 23. února 2017 8 let Pokud mi UPC nevyřadí sportovní kanály Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD,Eurosport 1,2 HD........ Este doplnim o dokumenty.
Odesláno 23. února 2017 8 let A na co UPC čeká?Snad si nemyslí,že se na to někdo v ČR dívá.Programy skupiny JOJ i Markízy jsou stejně nesledovatelné.... Ušetřený prostor ať zaplní HD verzí současných SD programů. Hold,plebs ma hlavu v smutku,ze pride o svoje farmy a podobne "chutovky" s ich jednoduchymi protagonistami spolu s reklamami prerusovanymi reprízami repriz. Netrep tu dve na tri a pozeraj sa radšej na tie totálne capiny čo sa vysielajú na Nove! Prajem úžasne zážitky pri pozeraní českých „Manželek", "Ostrova" a podobne. Ja viem, že teraz veľmi ťažko znášaš to, že sa majú na Slovensku odpájať všetky stanice Novy aj keď sa na to napokon nedá celkovo vôbec pozerať. Upraveno 23. února 2017 8 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 23. února 2017 8 let A na co UPC čeká?Snad si nemyslí,že se na to někdo v ČR dívá.Programy skupiny JOJ i Markízy jsou stejně nesledovatelné.... Ušetřený prostor ať zaplní HD verzí současných SD programů. Uklidni se laskavě, hlavně že jsou sledovatelné Novy a ty totální capiny co se tam vysílají!!! Kdyby tento komerční šrot vyřadily, tak by jsi tam měl hned hromadu ušetřeného prostoru.
Odesláno 23. února 2017 8 let A na co UPC čeká?Snad si nemyslí,že se na to někdo v ČR dívá.Programy skupiny JOJ i Markízy jsou stejně nesledovatelné.... Ušetřený prostor ať zaplní HD verzí současných SD programů. To by jsi se divil kolik lidí v našem regionu sleduje všechny slovenské stanice a kolikrát ještě vice jak ty české s trapným českým humorem a dost často i vkusem.
Odesláno 23. února 2017 8 let Velcí hráči jako UPC nebo O2 Czech Republic jsou v souvislosti s vyjádřením ohledně případného vyřazení programů opatrní.Slovenská televizní skupina JOJ dále tlačí na vyřazení svých programů z nabídek českých operátorů. Po jejím hlavním kanálu, tedy samotné TV JOJ, by nyní měly z nabídek tuzemských hráčů zmizet i tematické klony Plus a Wau. Vyplsportovní kanývá to z informací, které má k dispozici web Digitální rádio. Vyřazení stanic už například oficiálně potvrdil chomutovský IP operátor Grape SC. http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... a--1700445 Tvoje starosti a Babišovy peníze bych chtěl mít. Pokud mi UPC nevyřadí sportovní kanály ČT sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Nova Sport 2 HD, Eurosport HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Eurosport 2 HD,Sport1 HD, Sport1 HD, Sport2 HD, Sport2 HD, Sport5, Sport5Arena Sport 1 HD Arena Sport 1 HDArena Sport 2 Arena Sport 2Extreme Sports Extreme SportsGolf Channel HD Golf Channel HD tak to jsem v klidu Já bych chtěl mít zase tvé starosti. Zase někomu vnucuješ ty své názory jak posledně, co jsi se navíc choval vulgárně a jak totální hulvát.
Odesláno 23. února 2017 8 let Přesně tak, jeden by řval kvůli sportu, jiný kvůli dokumentu, další kvůli dechovce. A mně by se třeba nelíbilo, kdyby z nabídky UPC zmizely všechny slovenské kanály, jak tady někdo UPC radil. Slovenštinu mám ráda. Jasně, jsou tam i "hovadiny" (jako i na dalších x stanicích), ale občas i něco zajímavého a je fajn mít možnost si to pustit - aspoň v té "international" verzi. I když mi teda vadí, že JOJ Cinema dabuje v češtině. Jo, a mimochodem - telenovely se tam nikde nedávají. Přesně jak píšeš a plně s tebou souhlasím. Mě osobně také vadí to, že na JOJ Cinema jsou všechny filmy jen v češtině aj když k nim existuje slovenský dabing, co již někdy šel na slovenské Jojce nebo jiné slovenské stanici. Vůbec nejhorší a totálně ubohé je dabovat slovenské filmy atd. ze slovenčiny do češtiny!!! To že Češi z Čech nerozumí slovenštině ještě neznamená to, že slovenčině nerozumí Moraváci se Slezany z Moravy a Slezska.
Odesláno 23. února 2017 8 let A na co UPC čeká?Snad si nemyslí,že se na to někdo v ČR dívá.Programy skupiny JOJ i Markízy jsou stejně nesledovatelné.... Ušetřený prostor ať zaplní HD verzí současných SD programů. To by jsi se divil kolik lidí v našem regionu sleduje všechny slovenské stanice a kolikrát ještě vice jak ty české s trapným českým humorem a dost často i vkusem. Tato statistika je zalozena na nejakem pruzkumu? Kde si to lze overit?
Odesláno 23. února 2017 8 let V naprosto stejnem pruzkumu, jako ze se na to nikdo nediva. - - - CA modul OVA
Odesláno 23. února 2017 8 let Přesně tak, jeden by řval kvůli sportu, jiný kvůli dokumentu, další kvůli dechovce. A mně by se třeba nelíbilo, kdyby z nabídky UPC zmizely všechny slovenské kanály, jak tady někdo UPC radil. Slovenštinu mám ráda. Jasně, jsou tam i "hovadiny" (jako i na dalších x stanicích), ale občas i něco zajímavého a je fajn mít možnost si to pustit - aspoň v té "international" verzi. I když mi teda vadí, že JOJ Cinema dabuje v češtině. Jo, a mimochodem - telenovely se tam nikde nedávají. Přesně jak píšeš a plně s tebou souhlasím. Mě osobně také vadí to, že na JOJ Cinema jsou všechny filmy jen v češtině aj když k nim existuje slovenský dabing, co již někdy šel na slovenské Jojce nebo jiné slovenské stanici. Vůbec nejhorší a totálně ubohé je dabovat slovenské filmy atd. ze slovenčiny do češtiny!!! To že Češi z Čech nerozumí slovenštině ještě neznamená to, že slovenčině nerozumí Moraváci se Slezany z Moravy a Slezska. Pokud ale existuje cesky dabing, ma smysl davat porad se slovenskym? Souhlasim, ze predabovavat slovencinu je ponekud zvlastni, minimalne pro me, ale je to rozhodnuti vlastnika stanice. A myslim, ze ma k dispozici presnejsi informace o poptavce ze strany divaku nez tady na foru!
Odesláno 23. února 2017 8 let hlavsar "Pokud ale existuje cesky dabing, ma smysl davat porad se slovenskym?" Absolutně nesouhlasím, proč by se mě film vysílat zásadně jen s českým dabingem jen kvůli tomu, že existuje ten český současně ke slovenskému?! Za další je k tomu např. i následující důvod. Je to vlastně slovenský kanál, který není určen jen pro Českou republiku ale i pro Slovensko, kde se také šíří a to u většiny operátorů pro Slovensko. Kdo je omezený a nerozumí slovensky, tak požaduje vysílání skrytých titulků v češtině a nebo ať se dívá na jiné stanice! "predabovavat slovencinu je ponekud zvlastni" Předabovávat slovenčinu není poněkud zvláštní ale přímo ubohé a je to opravdu projev ubohosti a omezenosti hlavně českého národa (Čechů z Čech). Nakonec je v České republice slovenská národnost jedna z těch nejpočetnějších národnostních menšin a tak by se mělo myslet i na Slováky žijící v České republice. Pro Větnamce žijící v České republice také UPC šíří balíček Asia.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.