Odesláno 4. března 2017 8 let To by teda byla fakt výhra, akorát je dobrý vědět, jakáže to je ta zázračná konkurence, která má lepší programovou nabídku. A přechod k pozemáku s SD matlaninama, to by musel člověk bejt po lobotomii
Odesláno 4. března 2017 8 let O důvod víc odejít ke konkurenci nebo k pozemnímu Tak si běž klidně ke Kelnerovi, na takové a podobné capiny nejsem v žádném případě zvědavý. Není to totiž nic jiného než reklamní kanál společnosti O2. Až UPC zařadí např. Film Festival HD s Československo HD a podobně, tak až následně může zařazovat takový odpad zrovna tsk jak třeba to Mňau TV.
Odesláno 4. března 2017 8 let jj, to je asi jako chtít, aby v O2TV byl program UPC Express, stejná blbost
Odesláno 4. března 2017 8 let Pokud fotbal Slavia-Plzeň bude komentovat pouze jeden komentátor jako je to Eurosportu, Nova Sportu, Sportu 1 a 2, tak se na fotbal podívám. Pokud tam budou komentovat také žvanilové typu Zelenka, Karoch, Hyský, Němec tak ne. Ale obecně mě O2Tv jinak nebere a nezajímá, pouze v tomto jednom případě a podmínek. Bohatě mi stačí kompletní sportovní balíček UPC.
Odesláno 5. března 2017 8 let Tak to teda ne. Komentátoři žvaní, obraz katastrofa, něčemu takovému jsem už dávno odvykl. A za tohle chce někdo peníze. O2TV FREE odstraňuji z portofilia naladěných stanic v DVB-T. Pokus neúsoěšný.
Odesláno 5. března 2017 8 let Obraz katastrofa,ale co předvádí ČT při hokejových,nebo fotbalových přenosech z moravy za mazanice s logem HD,to je neskutečná ostuda.Když je to z čech,tak to může být třeba vodní pólo,ale HD přenosáky jsou samozřejmě přítomny.Je ta tak trochu OT a UPC za tohle nemůže,ale musím si ulevit 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 5. března 2017 8 let O2TV Free v kabelu UPC je z principu blbost. Nemluvě o tom, že co se O2 a jejich sportu týče není moc o co stát a čísla to jen potvrzují. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.