Odesláno 6. dubna 2017 8 let Super, ale IE mi pripada obraz ostrejsi nez v chrome Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 11. dubna 2017 8 let Díky za info konečně nemusím používat tu aplikaci stejně po novém upadu win 10 nejde použít Google Chrome je nejrychlejší a nejlepší můj prohlížeč
Odesláno 12. dubna 2017 8 let Taky nemám problém ve verzi 1703 w10, zcela funkční. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 12. dubna 2017 8 let Pripajam sa k predoslym dvom prispievatelom aj ked v Edge ide o nieco sviznejsie.
Odesláno 24. dubna 2017 7 let Úsměvné bylo to když jsem zhruba před tři čtvrtě roku psal na podporu jestli nehodlají přejít na něco jiného než je silverlight a to že v mozille firefox zmiňovaný program dělá paseku. Pořád se rozpadal hd obraz na daleko nižší kvalitu. Odpověď byla to že do budoucna s ničím jiným nepočítají. A ejhle vše je úplně jinak. Nyní vše běží daleko lépe. Kvalita obrazu stále drží.
Odesláno 24. dubna 2017 7 let Silverlight znovu nutnost v IE, chrome běží..... bez silvelight.. Win 10....¨ edit: Edge jete také jako chrome bez Silverlight. Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.