Odesláno 19. března 2017 8 let Prosím ako treba box a modem zapojiť poprípade nastaviť,tak aby sa dali pozerať programy 7 dní späť? Internet od UPC nemám ale malo by to ísť.Original návod je tak všeobecný že sa nedá použiť.Stretol sa niekto stýmto? Dík .
Odesláno 20. března 2017 8 let Nějak tomu nerozumím, ten modem dávalo UPC a vy píšete, že nemáte internet od UPC. Ten modem je tedy od koho? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. března 2017 8 let https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sta ... aci-kabel/ Musíš mít ovšem od UPC inet, který tam nemáš (STB KAON 700 nevyžaduje internet, proto se koax zapojuje z TV zdířky na zásuvce, nikoli z té třetí inet zdířky, z kterého se zapojuje "cihlička") Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 20. března 2017 8 let Upresnim - internet od UPC mit vubec nemusi. Staci, kdyz ma jenom TV (tu verzi, ke ktere uz je Horizon GO). Pak to muze sledovat na cem chce - ten STB k tomu vubec nebude potrebovat. edit - no a nebo od nekoho prihlasovaci udaje, a pak nepotrebuje od nich vubec nic. - - - CA modul OVA
Odesláno 20. března 2017 8 let https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/stavajici-zakaznik/propojovaci-kabel/Musíš mít ovšem od UPC inet, který tam nemáš (STB KAON 700 nevyžaduje internet, proto se koax zapojuje z TV zdířky na zásuvce, nikoli z té třetí inet zdířky, z kterého se zapojuje "cihlička") Kaon se připojuje k internetu proto, aby se na něm dalo sledovat REPLAY TV nebo "videopůjčovna". Prostě ten ethernet je potřeba připojit k nějakému internetu ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. března 2017 8 let STB KCF-SA700 a modemu EVW3226 mám od UPC.Internet od UPC nemám.Operátor od UPC tvrdí že to nevadí a bude to fungovať.V dodávke bol aj adapter pre "TV a DATA".Mám pripojený aj koax do "DATA" na adaptery a modemom.Mám aj prepoj ethernet káblom medzi STB a modemom.Samozrejme koax pre TV tiež. Dík .
Odesláno 20. března 2017 8 let Dle bydliště v profilu se tedy jedná o SK. Ale mělo by to být stejné, jako v CZ. Modem je třeba zapojit do výstupu DATA na zásuvce UPC. Box na výstup pro TV. Následně je třeba propojit box s modemem ethernetovým kabelem. Aby toto celé fungovalo, je třeba, abyste měl od UPC naveden speciální datový tarif pro Replay Tv. Doporučuji zavolat k nim na technickou podpuru, ať zkontrolují zda je u nich v systému vše OK a projít s nimi vaše zapojení doma. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. března 2017 8 let Pravděpodobně to máš zapojené správně (STB pomocí koaxiálního kabelu na konektor TV, modem koaxiálem na konektor DATA, mezi sebou eth kabelem) potom, se mi v EPG začaly zobrazovat pořady i zpětně a u některách je znak "zpětné šipky". Pokud jsem najel na takový pořad a dal OK vyskočila na mě hláška, jestli souhlasím, že mi UPC bude nahrávat pořady. Po odsouhlasení začalo fungovat zpětné zhlédnutí, ale jen od toho času potvrzení. 7 dní to bylo až po týdnu. Jak je to v SK nevím, ale asi podobně Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. března 2017 8 let Ano je tak ako u UPC CZ.... A funguje to aj na kaone 700/900 Zasuvka UPC s 2 vystupmi: 1. "TV" - koaxial do Kaonu 2. "DATA" - koaxial do modemu - z modemu ethernet do Kaonu
Odesláno 21. března 2017 8 let V EPG sa zobrazujú programy aj spätne ale žiadny znak "spätnej šipky" tam nieje.Po stlačení OK sa zobrazí len klasické info... A je treba ten internet alebo nie? Alebo je treba niečo niekde registrovať alebo potvrdiť? Dík .
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.