Návštěvník kronos Odesláno 5. dubna 2017 Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Ahoj prochazel jsem tohle forum a nasel jsem asi dva roky stary screen kde jeden uzivatel ma u ip vlastni hostname. Nevite jak je to mozne? Driv jsem to po upc chtel protoze mam doma server ale rekli ze to nejde a nic takoveho neposkytuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 A nemůžeš to řešit pomocí free DNS služeb? Já používám no-ip.com a jako záložní požívám DDNS od Synology, bo mám od nich NAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Je to mozne, staci poziadat helpdesk o nastavenie PTR zaznamu, Teda aspon na SK to tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Pokud je mi známo, tak pro domácí uživatele taková možnost není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník honziik Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Já jsem důkazem, ze PTR je i pro domácí uzivatele. Ale řekl bych, ze musíš mít pevnou IP. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.