Návštěvník Kisch Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Od včerejšího večera mám nepoužitelný upload. Restartoval jsem modem i svůj router. Ping na seznam.cz je se ztrátou packetů. Download je v pořádku. Internet mám 200/20. Speedtest.net naměří download v pořádku, při testu uploadu vyhodí chybu. Z venku se sice dostanu na svůj NAS nebo PC, ale ovládání je skoro nemožné. Přitom dnes nad ránem to jelo nějakou dobu OK. Nemá někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renca Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Už jsem to psala do jiného topicu, že v Ostravě (Zábřehu) jsem dneska měla už 2x výpadek, takže je možné, že tady jsou nějaké potíže. Momentálně to u mě vypadá podle testu v pořádku s rychlostí downloadu i uploadu. Citovat Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 25. dubna 2017 Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 V Ostrava Centrum mi od pátku na modemu ubee svítí kontrolka SEND modře a má svítit zeleně. Upload mám asi o 5 Mbps nižší než má být. Údajně se jedná o nějaký výpadek neví o tom někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 25. dubna 2017 Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 UPC Česká republika Dobrý den. Aktuálně se stále potýkáme s výpadky služeb v lokalitě OSTRAVA-PORUBA a OSTRAVA. Kolegové již pracují na odstranění závady. Omlouvám se za případné komplikace. David - UPC Facebook tým To se mi líbí · Odpovědět · 3 hod Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.