Návštěvník ufo1 Odesláno 21. dubna 2017 Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Zdravim. Od UPC som dostal novy modem COMPAL CH7465LG nakolko sa mi CISCO 3925 pokazil. Predtym som mal do CISCA zapojeny este svoj modem TP-LINK TL-WR743ND a tak som mohol vyuzivat doma dva WIFI SIETE a 7 LAN portov. No teraz sa mi ten TP-LINK nechce pripojit na internetovu siet z COMPALu. Hoci ho v nastaveniach COMPALU vidim ako korektne pripojene zariadenie, internet mi z neho neide. COMPAL ide v poriadku aj WIFI aj LAN, no ten TP-LINK vidim iba ako WIFI ale bez internetu. Skusal som na oboch restarty a na COMPALe aj Bridge mode, ale nic nepomohlo. Stale mi pri WIFI TP-LINKu pise OBMEDZENE a internet neide. Predtym sa CISCO aj TP-LINK vedeli same spojit a do 1 minuty som mal, aj po ich restarte, internet na oboch WIFI sietiach. Nevie mi niekto poradit ako to spojazdnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. dubna 2017 Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Jakou IP má nastaven TP link ve vnitřní sítí? Je třeba, aby používal jiný rozsah než li modem. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2017 Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Marek-26 . SUPER, dakujem za Tip . Funguje . Na IP Compal bolo 192.168.100.1 a na TP-Link 192.168.1.1, a az ked som zmenil TP-Link na 192.168.2.1 tak to zacalo pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 22. dubna 2017 Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Ak mas Compal v router mode (co asi mas, ked ti ide WiFi), tak mas teraz zariadenia za TP-Link v dvojitom NATe.. lepsie by bolo prepnut TPLink iba na AP (access point) a vyuzivat iba NAT Compalu (vratane moznosti ako presmerovanie portov/UPnP). Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.