Odesláno 21. dubna 2017 7 let Zdravim. Od UPC som dostal novy modem COMPAL CH7465LG nakolko sa mi CISCO 3925 pokazil. Predtym som mal do CISCA zapojeny este svoj modem TP-LINK TL-WR743ND a tak som mohol vyuzivat doma dva WIFI SIETE a 7 LAN portov. No teraz sa mi ten TP-LINK nechce pripojit na internetovu siet z COMPALu. Hoci ho v nastaveniach COMPALU vidim ako korektne pripojene zariadenie, internet mi z neho neide. COMPAL ide v poriadku aj WIFI aj LAN, no ten TP-LINK vidim iba ako WIFI ale bez internetu. Skusal som na oboch restarty a na COMPALe aj Bridge mode, ale nic nepomohlo. Stale mi pri WIFI TP-LINKu pise OBMEDZENE a internet neide. Predtym sa CISCO aj TP-LINK vedeli same spojit a do 1 minuty som mal, aj po ich restarte, internet na oboch WIFI sietiach. Nevie mi niekto poradit ako to spojazdnit?
Odesláno 22. dubna 2017 7 let Jakou IP má nastaven TP link ve vnitřní sítí? Je třeba, aby používal jiný rozsah než li modem. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. dubna 2017 7 let Marek-26 . SUPER, dakujem za Tip . Funguje . Na IP Compal bolo 192.168.100.1 a na TP-Link 192.168.1.1, a az ked som zmenil TP-Link na 192.168.2.1 tak to zacalo pracovat.
Odesláno 22. dubna 2017 7 let Ak mas Compal v router mode (co asi mas, ked ti ide WiFi), tak mas teraz zariadenia za TP-Link v dvojitom NATe.. lepsie by bolo prepnut TPLink iba na AP (access point) a vyuzivat iba NAT Compalu (vratane moznosti ako presmerovanie portov/UPnP). Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.