Návštěvník mipo Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 S celou tou službou Horizon Go se může jít UPC vycpat. Mám to nainstalované na třech zařízeních a je to jen sázka do loterie. Někdy to běží bezvadně (např včera), a jindy, spíše většinou to jen ukáže hlášku "video nelze přehrát, odezva serveru je příliš dlouhá". Takže to oslavování této služby je pro mne totéž, jako když se pan premiér chvástá svými úspěchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 Dnes byl totální výpadek všeho možného. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 A evidentne jeste trva. Zkouseno ve 2 ruznych lokalitach u dvou ruznych poskytovatelu internetu, kde to drive bez problemu fungovalo. Kdyz k tomu jeste pripoctu uz vice nez 2 tydny nefunkcni zpetne shlednuti doma na settopboxu (chyba Vodo33), tak jsem pekne nasranej. Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník redroker Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 Rovněž nemohu spustit jakýkoli program (zkoušeno s Firefoxem,Operou se Silverlight) jak z telefonu,tak notebooku (penzion ve Znojmě,signál wifi silný). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Flexter Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 U mě je taky Horizon GO celé odpoledne nefunkční na PC i na Androidu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 Ani ted to nejede Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mooonty Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 Bohužel i já se musím (nerad) připojit do řady nespokojených klientů.... Kolem desátého t.m. jsem se telefonicky dotazoval proč je rozhozený zvuk, při zpětném zhlédnutí. Chlapík, co jsem s ním mluvil, mi vysvětlil, že je to prostě špatný záznam a to se může stát. Opravit to nejde. Choval se velmi profesionálně a s jeho omluvou jsme hovor ukončili. Nyní je opět problém a nejenom u mne. Kdy se UPC dostane k tomu, že bude zodpovědně reagovat na nefunkčnost (podle reakcí tady na fóru), dlouhodobou nefunkčnost svých služeb? Mrzí mne to. Milé UPC co už konečně uděláš, aby služba HORIZON GO správně a trvale fungovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 28. května 2017 Sdílet Odesláno 28. května 2017 Tak Horizon Go uz mi jede, vcetne zpetneho shlednuti. Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Firestone Odesláno 29. května 2017 Sdílet Odesláno 29. května 2017 Taky s touto službou bojuji. Přijde mně jako hodně nedotažená Nebývají ty výpadky nějak často? Co jsem to párkrát zkoušel, tak stabilita nic moc. A mým ISP to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník archenemy Odesláno 30. května 2017 Sdílet Odesláno 30. května 2017 Funguje nekomu streamovani na chromecast? donedavna vse jelo bez problemu, nyni se mi nabidka v programu pro odeslani na chromecast vubec nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.