Odesláno 19. června 2017 7 let Rano me zarazila fotka c.4 - v pravem hornim rohu vidim JOJ Plus. - - - CA modul OVA
Odesláno 19. června 2017 7 let Ano, to bude asi tím, že to bude náhled na slovenskou část sítě Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. června 2017 7 let Hezké. Já jsem ale spíše zvědav na ty informace z rozhovoru Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 19. června 2017 7 let Tak ten zitrejsi clanek bych si take rad precetl, ale bohuzel bude jen v ramci premioveho obsahu, ale mozna ted 50 Kč objetuju pro jeho zpristupneni. http://www.digizone.cz/clanky/upc-ultra ... c=backlink Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. června 2017 7 let Není nutné... stejně to sem zase někdo vloží Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 19. června 2017 7 let Trpělivost růže přináší Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 20. června 2017 7 let viz Kája Novák viewtopic.php?f=10&t=5965&p=104202#p104202 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 20. června 2017 7 let DVB-C2 hm hm tak to mám opět měnit ani ne rok starou TV... Kdyby ten jejich mediabox nebyla taková hnusná krabice tak bych rozmýšlel. Ten box co představila O2 vypadá aspoň zajímavě, ale funkčností kdo ví... To když teda dojde ke změně na DVB-C2 tak doufám, že ten koupený CA modul ještě bude k něčemu.... Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Odesláno 20. června 2017 7 let Kdybyste si ten článek přečetl, tak byste se dočetl, že DVB-C2 opravdu není tématem dne a ještě pár let nebude, takže s vaší ani ne rok starou televizí můžete být v klidu. Není to nutné, v DVB-C jsou zatím stále mraky místa a po vypnutí některých SD verzí, které dublují HD ho bude ještě více.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.