Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Snad zachovají CA moduly, když nadále plánují držet DVB-C vysílání.

Odesláno

[irony] @hrochada CA moduly vypnou, aby našvali a ztratili desetitíce zákazníků, kteří CA moduly považují jako tu největší přidanou hodnotou exUPC služeb a umožní jim tak přejít ke konkurenci. [/irony]

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26no ale Marku, nezlob se, ty sám jsi mi napsal, že VF bude postupně všechny zákazníky s CA postupně převádět na IP.... 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Fakt a kde to psal ? Já si ničeho takového nevšiml, už tady bylo několikrát zdůrazněno že vysílání v dvb-c se rušit nebude, takže není žádný důvod převádět CA moduly na IPTV.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Trendem u operátorů placených služeb je v posledních přibližně dvou letech uvádění aplikací pro chytrá zařízení. V tomto směru nezůstane stranou ani Vodafone. „Aplikaci pro Smart TV začneme do konce roku testovat. S jejím komerčním uvedením počítáme v první polovině příštího roku,“ doplnil mluvčí.

Takže aplikace pro Apple TV  je zase v nedohlednu. 🙄

• -
  • -
  • -
  • CA
  • Brno
Odesláno

@marek-81 Já se nezlobím. Ano v budoucnu se tomu zřejmě nevyhneme, ale to se bavíme o něčem, co přijde až za několik let (. Změna z DOCSIS 3.1 na 4.0 resp. 3.1 Full Duplex). I když si myslím, že některé kanály by do IP mohli převést za mě klidně hned po dokončení těch výměn (Ty s nejmenší sledování lineárního vysílání, třeba ta zde několikrát zmiňovaná ABC a podobné), ale k tomu musí mít Vodafone u zákazníků vyměněné ty boxy a aplikaci na televize.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Co to je budoucnost???  Rok? Dva?  Deset? ono to k tomu směřuje ale hodně lidí to utne, jak tady padlo CA je nejlepší řešení, o nějákém zpětném sledování se nebavím to není argument 

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Budoucnost za mě je 5 a více let. Já si třeba umím představit, že většina kanálů by byla přes čistě přes IP protokol a v DVB-C by zůstaly jen ty nejsledovanější resp. ty u kterých to dává smysl (v současné chvíli to pro mě jsou filmové jako HBO, sportovní a některé dokumentární). Drtivá většina kanálů hudebních, vaření atd. by za mě mohla být mimo DVB-C spektrum a na kvalitě obrazu by to neubralo. A to vše jako protiváha vyššího uploadu.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

No to by bylo OK, dejme tomu, nejdřív bych zrušil to dablování SD a HD, hned by bylo víc místa a je veliká pravda že kdyby některé kanály šli jen přes IP tak by se tak moc nestalo, upřímně .....ono pro některé je i to IP škoda  😁

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague