Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jestli jsem pochopil co se psalo, tak do DVB-C chtějí zařadit i ty 4K kanály. Takže po uvolnění místa vyřazením duplicit a nasazení 4K zas žádné volné místo nebude 😄 Navíc co si budeme povídat, kapacita sítě by dost utrpěla, kdyby se v současné chvíli vše překlopilo z DVB-C (Ulice, zprávy a Růžovka - smrtelná kombinace pro používání internetu v podvečer 😄 )

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Dobrý já mám jenom strach že když ty pecky co jsi nazval správně smrtelnou kombinací, pustím v TV přes net tak se z ní zakouří protože s tím ani u SONY nepočítali, takovou nálož superprogramů to nesnese 🤣😂🤣

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

To by bylo fakt super - část nabídky v IP a část v DVB-C. Už teď mě štve, že když sedím u PC, na druhém monitoru mi jede Horizon, tak tam stejně nejsou všechny kanály.

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Já jsem věděl že to tady pořešíme a dotáhnem to k dokonalosti 😇

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Ked uz budete na novej VF platforme, tak by tie kanaly azda mohli sediet (DVB-C vs IPTV), to by jeden majitel (VF) mohol dokazat 😀

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Dokonalost je DVB-C pro běžné lineární sledování a IPTV pro zpětné (než ho Nova s Primou zatrhnou). U set-top-boxů by to asi realizovat šlo, horší to bude u TV přijímačů.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

V případě ukončení DVB-C s CA modulem si vykope VF hrob. Dle mého názoru a v mém případě. Pokud budu nucen pořídit krabičku k TV, tak mám jenom u nás v domě kromě všech možných xDSL (O2, Tmobil) ještě Podu (optika), NEJ.cz (optika). Všichni jsou v určité kombinaci levnější než bývalé UPC, kromě toho dávají permanentní slevy při přechodu od UPC/VF. A vždy musí být krabička, čemuž se stále bráním. Jediné co mě drží zde je CA modul. Ani Android TV není výhra, viz. třeba teď NF na Phillips televizorech pouze v SD, po novém firmware v HD. 4K smůla, chyba v čipsetech TV. Holt Google a jeho widevine se může i u nové televize stát problém a veškeré služby co využívají jakékoli DRM půjdou do kytek. Klasické lineární sledování TV nic nenahradí.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Ostrava
Odesláno

Na TV archiv (spatne zhliadnutie) bude treba vzdy nejaku krabicu/mobilne zariadenie alebo aplikaciu v TV.. pricom pre operatora je ovela menej problematicke (a nakladne) to prve.

Upraveno uživatelem quadra2030

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno
před 16 hodinami, mpetr napsal:

V případě ukončení DVB-C s CA modulem si vykope VF hrob. Dle mého názoru a v mém případě. Pokud budu nucen pořídit krabičku k TV, tak mám jenom u nás v domě kromě všech možných xDSL (O2, Tmobil) ještě Podu (optika), NEJ.cz (optika). Všichni jsou v určité kombinaci levnější než bývalé UPC, kromě toho dávají permanentní slevy při přechodu od UPC/VF. A vždy musí být krabička, čemuž se stále bráním. Jediné co mě drží zde je CA modul. Ani Android TV není výhra, viz. třeba teď NF na Phillips televizorech pouze v SD, po novém firmware v HD. 4K smůla, chyba v čipsetech TV. Holt Google a jeho widevine se může i u nové televize stát problém a veškeré služby co využívají jakékoli DRM půjdou do kytek. Klasické lineární sledování TV nic nenahradí.

Mám stejný pohled a názor. UPC tv mám jen proto, že mi umožnila používat CA modul. Pokud to v budoucnu možné nebude, přejdu na T2. Zase o tolik nepřijdu, stejně mám nabídku Klasik. Internetovou televizi nechci, je nespolehlivá a kvalita nikdy nebude taková jako v kabelu nebo satelitu. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Tento názor nás má víc. Taky jsem si pořídil Klasik s CA moduly. A pokud to zruší, budu vážně uvažovat, že se vrátím k anténě,

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague