Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky před 5 hodinami, ProkopMlejnek napsal: PS.: Mimochodem včera ještě fungovala stránka UPC.cz a dnes už nejede. Teď jsem na ní byl a normálně jede. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky @ProkopMlejnek Vodafone box umožňuje nahrávání do cloudu, tedy do úložiště na internetu, USB port má, ale jestli z něj lze nahrávat na externí disk nevím, zatím tady o tom nikdo nemluvil, možná protože ten box zatím ještě nikdo nepoužívá na sítí s dvb-c. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. listopadu 2020 4 roky Tak dobré zprávy z Vodafone. Prodloužili trojnásobně dobu uchování nahrávky. Nyní na cloudu vydrží až 90 dní. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. listopadu 2020 4 roky :D To bych byl pěkně nas... Mám nahraný film Policajt nebo rošťák s Belmondem asi 6 let a jednou za půl roku se na něj kouknu. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 27. listopadu 2020 4 roky A jakou má kapacitu ten cloud ? A je tato kapacita zvlášť pro každý setobox, nebo jeden uživatelský účet ( když mám třeba více setoboxu doma)? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. listopadu 2020 4 roky Řekl bych, že to bude pro jeden účet a je to na 100h záznamu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky V 26. 11. 2020 v 13:27, cvancara napsal: TV s CA modulem a mít možnost si to nahrát na HDD. Ano, vím, že to jinde nepřehraju Ale prehrajes, moznosti jsou. Ja mam na svem Samsungu D-series pekne SamyGO, takze nahrane veci si z HDD, pripojeneho k TV, stahnu pres FTP do pocitace a behem stahovani rovnou dekryptuju... vysledkem je cisty transport stream s beznym zpusobem prehratelnou nahravkou. Ten puvodni zamer s neprehratelnosti jinde je donebevolajici kurvarna - pred casem mi odesel mainboard v TV a po vymene bych kvuli tehle kurvarne za normalnich okolnosti nemohl prehrat ani jednu ze svych nahravek... nastesti jsem je mel dekryptovany, takze jsem o nic neprisel. Upraveno 28. listopadu 2020 4 roky uživatelem Evzen
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Stačí linuxový set-top-box s CI slotem a kódování nahrávek je neznámý pojem :D - - - - -
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Doporuč nějákej šel bych do toho, já to řeším satelitním přijímačem, možná je to lepší, to mě zajímá 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Tak ideální je v takovém případě kombo, např. https://shop.atoselektro.cz/formuler-f4-turbo-combo_d148765.html - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.