Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky Vsak si precti poradne, co Prokop napsal... nic o "slibovani stahovani i jinde nez v aplikaci" nepsal.
Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky Přehrání, pardon. To ale pořád nevyvrací to, co jsem tím chtěl říct – že Netflix nikde neslibuje, že by šla stažená videa přehrát i jinde a z povahy věci vyplývá, že půjdou přehrát jen přes Netflix appku. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky No ocima bezneho uzivatele teda z niceho nic nevyplyva - bezny Franta Uzivatel neni zbehly v techto kurvarnach. Takze by to melo byt nekde jasne a tucnym pismem napsano (mozna to tam ale nekde je, ja Netflix a podobné šmírovací sluzby nepouzivam).
Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky @ProkopMlejnek Prostě si to z toho cloudu nestáhnete. Na PC si přehrajete ten uložený stream na webu Vodafone TV, v mobilu a televizi přes aplikaci nebo přes box atp. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky Sice Vodafone TV nemám, ale od nejmenované docela velké konkurence se dají nahrávky s trochou snahy stahovat (jsou bez DRM, takže se dá stáhnout ts stream). Nemá to tak Vodafone taky? DRM není (nebo aspoň dřív nebývala) úplně levná sranda, a tak ho IPTV používaly jen u kanálů, které ho vyžadovaly. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 30. listopadu 2020 4 roky DRM je prakticky nutnost u HD kanalu a u premiovych placenych kanalu, a kdyz uz mate infrastrukturu implementovanou, tak neni nic snazsiho, nez ho nasadit i na SD kanalech. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 30. listopadu 2020 4 roky Je to už pár let, co jsem v té IPTV pracoval, ale tehdy se DRM teprve zavádělo a řešilo se to přes externího partnera, kterému se platilo podle množství obsahu, tzn. tam, kde to nebylo nutné, i když to bylo o přehození jednoho fieldu v konfiguraci toho kanálu, se DRM nepoužívalo. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 30. listopadu 2020 4 roky copak se děje s MOJE UPC nějak tak zmizel údaj o TV televizi. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. listopadu 2020 4 roky Jo,jo. Taky jsem bez bez. Asi jsme zlobili 😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 30. listopadu 2020 4 roky asi, protože mě to ukazuje 😁 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.