Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mě žádná smska nepřišla. Jak o to zažádat? Na infolince UPC?

Odesláno

Doporučeným dopisem s dodejkou do vlastních rukou, předsedovi představenstva Vodafone Czech Republic a.s., Petru Dvořákovi :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

ted mi přišla SMS je to pro zákazníky 50/150/300 mb s připojením, tak nechápu když mám 500 proč mě něco posílaj když mi nic dát nechtěj opravdu nemám slov

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

smlouva:  Máte nastaven tarif: Internet 500+    to já nevím co tím básník myslí co to je 500+

Upraveno uživatelem Honza333

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno

Důvod je asi ten, že to automaticky odesílá robot a není v systému nastavené, aby to userům s tarifem 500 Mbps nechodilo.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Adolf.Shitler No to já právě doufám, že ano. Jedině mě napadá, že by jeho číslo figurovalo i na jiné smlouvě (např. rodičů) nebo má ten 300 s boostem na 500.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Já je o nic neprosil, tak proč mě otravujou, jenom aby mohli řvát v reklamních akcích jak dělaj něco pro všechny zákazníky......... nedělaj, jen pro někoho mě to nevadí tak at neotravujou. No vlastně mám štěstí že mě neposlali lístek do kina ty můžou taky hrát ale nesměj tam bejt diváci.

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno

Ale aby nabídli normální rychlost za normální cenu to ne 😄 hrom do mě jestli na Praze 3 neseženu normálního poskytovatele... na druhé adrese už Vodafone psychicky neunesu.

Odesláno

A co je normální rychlost za normální cenu?

x Redmi Note 5 x

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague