Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky před 5 hodinami, Honza333 napsal: Já je o nic neprosil, tak proč mě otravujou, jenom aby mohli řvát v reklamních akcích jak dělaj něco pro všechny zákazníky......... nedělaj, jen pro někoho mě to nevadí tak at neotravujou. No vlastně mám štěstí že mě neposlali lístek do kina ty můžou taky hrát ale nesměj tam bejt diváci. "Na https://tam.je/os zjistite, jak zrusit zasilani OS" Místo stěžování si tady na fóru sis to mohl dávno zrušit 😉
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky před 3 hodinami, Honza333 napsal: 20 Mb/s 399kč 500 Mb/s 929kč 1 Gb/s 999kč a u všech 3 měsíce zdarma no to je opravdu výběr😁 Darovanemu koni na zuby nekoulej... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky Já si ale nestěžuju jen konstatuju za UPC to takhle nechodilo, něco jsem si dohodnul a tak to fungovalo já po nich nic navíc nechtěl a oni mě taky s ničím neotravovali fungovalo to celý roky 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky Nezvedali nekolikrat na vanoce rychlost i za byv. UPC? Ja mam totiz dojem ze ano, ale vzdy to bylo automaticky (stacil akorat restart modemu). Nevim proc ted nejake potvrzeni pres SMS, asi marketingovy pruzkum klientu, kterym lze pripadne nabizet vyssi rychlosti natrvalo 😁 Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky Nemaji tu akci, aby lidem vymenili stare modemy, napriklad me CISCO EPC3208 ? Upraveno 26. listopadu 2020 4 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky Před hodinou, Honza333 napsal: Já si ale nestěžuju jen konstatuju za UPC to takhle nechodilo, něco jsem si dohodnul a tak to fungovalo já po nich nic navíc nechtěl a oni mě taky s ničím neotravovali fungovalo to celý roky Myslíš ty roky, než ti zvedli dohodnuté 100/10 na 150/10 aby mohli zdražit? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky Nezapomen na to co nabízeli ostatní, já mám cenu OK 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky Taky byla u UPC zvysena rychlost pres prazdniny zdarma Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky @Tube Ne, tato Vánoční akce nemá s paralelní akcí výměň starých modemů souvislost. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. listopadu 2020 4 roky @Honza333 mám cenu takovou, jakou jsem ochoten akceptovat, navíc jsem přešel dobrovolně na vyšší tarif. Ale jde o to, že jsme fungovali na nějaké ceně a aniž bychom o to stáli, UPC hledalo záminku, jak se dostat k ceně jiné, rozuměj vyšší. Tak našlo krok, jak zvýšit tržby a efekt pro klienta byl prakticky minimální. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.