Přejít na obsah

Prosincová promo akce na rychlejší internet

Doporučené příspěvky

No to já jsem na to odpověděl ANO a jako každej jsem si to přečetl celý až potom, abych zjistil že se mě to netýká😁  ale odpověd stejně zádná, třeba jen těm co se jich to týká

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec

Já jsem odpovídal ve čtvrtek večer a nic zatím nepřišlo, tak uvidíme :)

Přišlo mi to z čísla 97797 ( mám i mobil od VF ) a měl jsem odpovědět do 30.11. a od 4.12. se to aktivovat, tak jsem zvědavej.

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
Návštěvník hkstaripraha

Mě osobně dorazila SMSka z čísla 778467495 k této vánoční nabídce od Vodafonu 25.11.20, kdy nadělují rychlejší pevný internet o stupeň výš od 1.12 do 3.1.2021. Někde tady jsem četl datum 3.12, tak jsem sám zvědav od kterého datumu to poběží.

Návštěvník Pagan
před 19 hodinami, Honza333 napsal:

Nabídka je platná v období od 3. 12. 2020 do 3. 1. 2021.

Zrychlení je zdarma a probíhá následujícím způsobem.

• Z 50 Mb/s na 150 Mb/s
  • Ze 150 Mb/s na 300 Mb/s
  • Z 300 Mb/s na 500 Mb/s

před 17 hodinami, Evzen napsal:

Vsak jsem taky nic takovyho nepsal.
Vychazite vsichni z nespravneho predpokladu, ze vsem lidem to jede uz ted neustale na maximum a ze nemaji svoje pomale linky saturovane.
Jenze takova 4-clenna domacnost s omezenym rozpoctem (nebo škudlícím "rodinnym pokladnikem") a tedy linkou 150 nebo nedejboze 50 Mbit/s je v uuuuplne jine situaci!
A takovych je hodne, ne-li vetsina.

Nevím co děláš na internetu ty, ale průměrná domácnost tj dejme tomu 2 děti + 2 dospělí: 2x10Mbps FHD YouTube stream pro děti, 2x15Mbps FHD Netflix pro dospělé. Dobře, takhle ti to dá 100% vytížení linky na 50Mbps ale řekni mi kdy jsi naposledy u někoho viděl 4 různé video streamy v jedné domácnosti 😄 na 50Mbit ještě k tomu. 

Tu síť maximálně tak vytíží piráti, hráči a lidé co musí vědět kolik jim to aktuálně teče... 

Osobně mi na mém RB parazitují další dva lidé kde jedna operuje neustále na YouTube a druhé jede IPTV. Když u toho já pustím cokoli na Netflixu tak se ani zdaleka Nedostaneme přes 40Mbps ... Dokud se mi v oku neblýskne další titul že Steamu 😄

Saturovaná linka je nesprávný předpoklad... Ačkoliv se to nemusí zdát, 50Mbps je vysoká rychlost do které se vleze spousta dat a málokterá domácnost je zvládne využít úplně

Návštěvník liberal3

Já jsem zatím žádnou sms neobdržel. Tak nevím jak to funguje, každopádně informaci že by zrovna u mne probíhal přenos pod Vodafone taky nemám. Tak asi mám smůlu.

@homberg No z jiného čísla nepoznají, ke které smlouvě to přiřadit 🙂

@liberal3 Jestliže sedí údaje o službách zadaných zde na fóru, tak opravdu v těch prvních vlnách migrace nebudete. Přednostně se migruje DTV, tam se musí vyměnit boxy.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník Evzen
před 2 hodinami, Pagan napsal:

kdy jsi naposledy u někoho viděl 4 různé video streamy v jedné domácnosti

Prakticky kazdej den v kazde druhe domacnosti, kde jsou rodice na homeoffice a deti na distancni vyuce.

Suma sumarum, kdo si mysli, ze ta akce nebude znamenat znatelny narust trafficu v siti, je podle meho nazoru naivka.
Jestli si myslis neco jinyho, je to tvoje vec, ja nemam duvod ani potrebu svuj nazor obhajovat az do posledni kapky krve...

Návštěvník liberal3
před 2 hodinami, Marek-26 napsal:

@liberal3 Jestliže sedí údaje o službách zadaných zde na fóru, tak opravdu v těch prvních vlnách migrace nebudete. Přednostně se migruje DTV, tam se musí vyměnit boxy.

No mám ještě TV klasik přes CA modul v TV...

Upraveno uživatelem liberal3

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...