Odesláno 8. prosince 2020 4 roky před 22 hodinami, mrzic napsal: Nevím, pro koho je určena nabídka, ale mně nic nepřišlo a nic mi nezvýšili. Asi jako zákazník od dob Cabel+ nejsem zajímavý. Beru zpět a omlouvám se za sarkasmus, po restartu mám rychlost vyšší Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 8. prosince 2020 4 roky Tak jsem si nechal přes Moje UPC restartovat modem a taky mám dvojnásobek – poměrně přesných 300/20, žádná SMSka nepřišla, velké díky fóru. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky Netušíte někdo, proč je Promoakce povolena jen pro Kompálisty? Proč třeba na Technicoloru nezvednou aspoň Upload? Souvisí to třeba nějak s kanály? Ne že by mě to nějak vytrhlo, ale když už ... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky U mě se teda upload zvednul (modem Cisco), ale je trochu nižší download.. Premium Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky Kdo to tady vehementne tvrdil, ze se zvyseni limitu na provozu siti neprojevi, protoze lidi prej nezmeni svoje navyky? 😄 A uz je to tady - sit prestava misty stihat, tak se lidem snizuji downloady... Před hodinou, sodekcz napsal: proč je Promoakce povolena jen pro Kompálisty? Tipuju, ze proto, aby lehce dotlacili aspon cast techto uzivatelu k prechodu na novejsi zarizeni.
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky No jo, dnes jsem u downloadu (i po restartu modemu) tak nějak zpět na svých "50". 🤮 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky před 59 minutami, Evzen napsal: Kdo to tady vehementne tvrdil, ze se zvyseni limitu na provozu siti neprojevi, protoze lidi prej nezmeni svoje navyky? 😄 Přiznávám že je to horší než jsem očekával 😄 čekal jsem že mi padne při nejhorším net z 500 na ~450-420, naštěstí ale furt jedu i v době kdy se to fakt loudá kolem 300 takže standardní rychlost.
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky Po restartu modemu přes "Moje Upc" si i u mne rychlost zdvojnásobila. Žádnou SMSku jsem nedostal, a nikam jsem nevolal. Ale musel jsem udělat restart modemu. Takže UPC rychlost u mne navýšila, ale modem na dálku už neresetovala. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky Mam Technicolor a tarif 300/20, udelal jsem restart a mam 300/30. Ten UP ted pri HO potesi, striham porady tak odesilani zvuku bude o neco malo rychlejsi.Mimochodem SMS jsem nedostal a bylo i zde receno ze u Technicoloru nejde vic jak 300/20. Ale zkusil jsem to. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 9. prosince 2020 4 roky Restartuju jako o život, ale pořád jsem na své rychlosti 🙂 Tak aspoň tak, že to nepadlo. Upraveno 9. prosince 2020 4 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.