Odesláno 17. prosince 2020 4 roky Najednou padá Wi-Fi, i kabel. Chvílema nejde vůbec, pak naskočí a pořád dokola. Třeba youtube apka nejde zapnout protože jsem bez netu, za chvíli jde. Tohle se nikdy nedělo.
Odesláno 17. prosince 2020 4 roky To bude nějaký technický problém, který se změnou rychlosti pravděpodobně nesouvisí, zkus zavolat na UPC, možná budou vědět co s tím. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. prosince 2020 4 roky Mám potvrzeno od Vodafone, pokud dojde k restartu modemu, bonusová rychlost je pryč. Takže konfigurace s vyšším tarifem byla k dispozici jen jednou a po restartu se stáhne původní. Zajímavá akce 🙂
Odesláno 19. prosince 2020 4 roky Pravda bude asi ještě někde jinde. Já restartuji modem každý den ( přes noc je vypnutý ) a bonusová rychlost mi vydržela asi 5 dní ( ? 6.12. - 11.12.). Možná ani Vodafone neví, jak to vlastně je. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 19. prosince 2020 4 roky Vždyť jsem to psal. Prodejci hrnců... Upraveno 19. prosince 2020 4 roky uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 19. prosince 2020 4 roky Bohužel je to pravda - po restartu původní rychlost. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 21. prosince 2020 4 roky Ano potvrzuji, rychlost vydržela do restartu wifi routeru. Co už 🙂 Rychlost mi stačí i ta původní. Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Odesláno 22. prosince 2020 4 roky Tak já mám zase nějakou protekci. Do včera jsem měl jen zvednutý upload 150 / 20 a včera večer mi zase nějaký deb..... na chodbě vyp/zap hlavní jistič ( a slyším "tenhle to taky není ..." ) tak jsem vstal nahodit PC ( sbírá mi data z různých IoT než to hodím na OrangePI ) a modemu se nechtělo naběhnout, tak znova reset a spát. A ráno koukám mám konečně skoro i download 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.