Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nechtělo by to viditelněji označit jističe čísly bytu? Jistič náleží k bytu, takže Vám ho jen tak někdo neoznačí sám od sebe.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Označený jsou (přidal jsem si tam i jméno), ale asi si nevzal baterku :) Taky to nechápu.  Ale nechtělo se mi oblékat a ptát se ho.

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

Letos není žádná vánoční akce? UPC vždy něco připravilo (HBO nebo Filmboxy zdarma) a Vodafone nic. Škoda.

Odesláno
před 22 hodinami, Sparrow napsal:

Ale nechtělo se mi oblékat a ptát se ho.

Mozna, kdyby ses ho zeptal neoblecenej, tak by si to spis zapamatoval... 😉 

Odesláno

@alnagon proběhla prosincová akce/neakce viz. příspěvky před tebou.  Vánoce jako takové nic. Jako bonus má VF velmi nepřehledné stránky,  abys musel pro přehled o tarifech a službách hledat, hledat, hledat a ještě líp si volat, aby ti mohli na oko udělat nějakou úlevu 🤔👎

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Informace k vánoční/prosincové akci VF -  dne 3.12.2020 mi byla poslána SMS o zvýšení rychlosti o stupeň s trváním do 3.1.2021. To zvýšení se nakonec po resetu modemu podařilo! Dnes jsem náhodně provedl měření (vlevo) a po resetu (vpravo) to opět jede navýšenou rychlostí. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Nepojmenovaný 1.jpg

Odesláno

V prosinci jsem měl rychlost zvýšenou na 300/20, (ale žádná SMS komunikace mezi mnou a UPC neproběhla) teď jsem kouknul do moje UPC, poslední reset modemu byl 28.12. kdy u nás zřejmě vypadl proud na chvíli ,od té doby to jelo už jenom standardních 150/10, teď jsem cvičně přes moje UPC udělal reset modemu a jede to stále stejně 150/10, takže vánoční akce již zřejmě definitivně skončila.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Já ještě nerestartoval a rychlost mám stále vyšší.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Reset mi vždycky zní tak nějak méně přátelsky. I když tam chybí "Factory". 😉 Jinak u nás Upload zatím drží na "bonusové" hodnotě.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

No já jsem navýšení down snad ani neměl, občas proběhl nějaký ten náznak jako 180, 220Mbps atd (max snad 250Mbps )

Zato upload se pořád drží na 20Mbps a i to že dneska v 1:58 byl nějaký noční výpadek (restart?)

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague