Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nebo prostě z routeru natáhnout UTP za pár kaček, na konec dát Access Point a je po problému.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Děkuju za odpověď. Co je to PLC a jaký požadavek a kde na Vodafone vznést, pokud bych chtěl to bez WiFi za 200 Kč? To se zapojí přímo do té zásuvky?

Odesláno

Marek měl zřejmě na mysli powerline adaptér, který ti vytvoří internetovou síť přes běžný elektrický rozvod 230 V.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nemusí být obě zásuvky na stejné fázi?

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno

Ano je to idealni a doporucene, dle recenzi to funguje i na jinych fazi, ale s prenosem je to horsi.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Idealne, pokial nemas v susedstve nejakeho radioamatera, ktory sa ti podakuje za sirokopasmove rusenie..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Samozřejmě je to lepší, když je to na stejné fázi. ALe když je plánované využití převážně rozšíření WiFi, tak to nebývá až tak omezující. Konkrétní případ - rozvod přes PLC na druhý konec domu resp. i o patro výše. Využití pro připojení boxu na net + WiFi AP a bohatě to stačí.

@quadra2030 Jo, může se stát. Ale zatím jsem se s nikým takovým nesetkal, kdo by s tím měl problémy.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Děkuju všem za odpovědi. Od Powerline mě můj elektrikář spíš odrazuje. Chtěl jsem prostě využít už připravené zásuvky, ale netušil jsem, že to jen na TV - ani mě tak nemrzí, že jsem to objednával zbytečně, jako spíš že mi to z Vodafonu nikdo nebyl chopný říct dopředu a akorát jsem se zdžel pár týdnů v realizaci ... Takže provrtám pár zdí a nátáhnu si vlastní kabel. Co se dá dělat ...

Odesláno

Elektrikář je trouba, protože s ním to nemá co dělat. Případná nefunkčnost by byla akorát pokud jde o datové spojení, ne o el. zařízení. Každopádně UTP za pár peněz je nejlepší řešení a ne vymýšlení nějakých Powerline...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague