Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,

vlastním CA Modul Technicrypt od Technisatu, který byl kdysi zakoupen ještě u firmy Lica a který fungoval v síti UPC a tento jsem kdysi zakoupil,ale pak jsem ho nakonec nepoužil. Ted přemýšlím o zapojení a chtěl bych se zeptat, zdali někdo neví, jestli je stále ještě možné tyto CA moduly u nich zapojit, protože nechci platit paušál a jejich stb rovněž nechci, děkuji..

IMG_20200519_145155.jpg

Upraveno uživatelem ski1961

Odesláno

Vlastním mj. i tento CAM od TechniSatu. Pokud tvůj CAM stále ještě obsahuje jemu příslušející smart kartu, nevidím důvod, proč by nefungoval, Jen se připrav na to, že aktivace může trvat i několik hodin. Každopádně, za odzkoušení nic nedáš...

Odesláno

Karta byla majetkem UPC vůči vratné záloze 200 Kč, takže pokud to koupil z druhé ruky, tak tam už asi nebyla.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

UPC predsa vie sparovat taky modul (kedze ho ma v databazi) s novou smart kartou..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Ano, umí spárovat, jen jen tam ta prodleva při doručení 🙂

@ski1961Máte k němu i kartu či nikoliv? Chcete ho zapojit na smlouvu jako další zařízení (pozor, maximum je 4 zařízení na DTV) nebo namísto jiného? Popřípadě mi pošlete do SZ číslo toho modulu, nechám prověřit, zda se nachází v systémech UPC.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Pan nechce platit pausal...co tim mysli? Treba uz neni zakaznikem UPC/Vodafone a chce strcit modul do TV a aby mu to hralo?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Pán nejspíš nechce platit těch 70 Kč za pronájem nového CAM - když má vlastní.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno
před 14 hodinami, Marek-26 napsal:

Ano, umí spárovat, jen jen tam ta prodleva při doručení 🙂

@ski1961Máte k němu i kartu či nikoliv? Chcete ho zapojit na smlouvu jako další zařízení (pozor, maximum je 4 zařízení na DTV) nebo namísto jiného? Popřípadě mi pošlete do SZ číslo toho modulu, nechám prověřit, zda se nachází v systémech UPC.

No a mě ujišťovali, že můžu mít maximálně 3 zařízení na smlouvu...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

To leda by to šlo o další „zlepšení služeb“ à la Vodafone. Jinak byl vždy limit 4 zařízení.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague