Přejít na obsah

wifi a Karneval

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Zdravim vsechny, po uspesnem nastaveni meho wifi, Karneval zmenil poskytovani IP adres na dynamicke a verejne a hadejte co se stalo, ano, internet pres wifi opet nejede. Uz si nemuzu pomoc, ale pripadam si jako Alenka v risi divu...

Tak bych Vas chtel poprosit znovu o pomoc, jak nastavit spravne APcko. Schema a co mam je hned v prvnim prispevku tehle diskuze. Dik predem! :wink:

Mam stejny problem jako kolega, mohl by nekdo zkusenejsi poradit, prosiiim :oops:

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/554-wifi-a-karneval/page/3/#findComment-10720
Sdílet na ostatní stránky

Mam tim pripojene PC LAN a notebook Wi-Fi. Kdyz zapojim kabel z KarnevalMotorola do WAN ztracim na PC verejnou IP takze mam kabel pichnutej do LAN a z LAN vyvedeny do LAN Realtek PC. Na notebooku 802.11g se pripojuji Odyssey Fujitsu Siemens a musim casto kvuli DHCP zadavat Pripojeni k mistni siti-stav /Podpora/Opravit aby si nacetl novou IP jinak jsem spokojen verejna IP bezi a s notebookem absolutni svoboda pohybu po byte v panelaku 3+1 ve vsech prostorach bezi 2,6Mb/s. Zatim jsem nepozoroval ani zadny Wi-Fi snife. Takze myslim cena/vykon slusne. POZOR provozni teplota 40C ale dal jsem to na skleneny stolek. Myslim ze bych mohl Wi-Fi zasobovat cely vchod kdyby byl zajem. Za kolik bych jim to nechal a zdali bych mohl priskrtit kohoutek tak na 256Kb/s?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/554-wifi-a-karneval/page/3/#findComment-10747

Tak jsem si stahl nejnovejsi firmware do meho AP, takze by to melo fungovat. Rikalo to v servisu, kde muj AP po nezdarilem nahrani firmare byl. Tak snad uz konecne, ale zatim jsem na kablu... :?

Tak jak?? uz ti to funguje??

Pokud to rozchodis, dej mo prosim vedet, Budu ti nekonecne vdecen.

Pripadne me muzes kontaktovat na Hanck@seznam.cz

Ja to rozchodil ale nejak forove. V ovisu jsem v Modech nastavil AP, naklonoval sem MAC sitove karty na kterou jsem jel doted, a na TCP/IP jsem zvolil Relay Agent a piuzil nastaveni DHCP co ma karneval. Jede to. ale po par minutach se to zacne spomalovat a jakoby se odpoji :(

Nemel by nekdo radu ci reseni??

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/554-wifi-a-karneval/page/3/#findComment-10766

Tak jsem si stahl nejnovejsi firmware do meho AP, takze by to melo fungovat. Rikalo to v servisu, kde muj AP po nezdarilem nahrani firmare byl. Tak snad uz konecne, ale zatim jsem na kablu... :?

Tak jak?? uz ti to funguje??

Pokud to rozchodis, dej mo prosim vedet, Budu ti nekonecne vdecen.

Pripadne me muzes kontaktovat na Hanck@seznam.cz

Ja to rozchodil ale nejak forove. V ovisu jsem v Modech nastavil AP, naklonoval sem MAC sitove karty na kterou jsem jel doted, a na TCP/IP jsem zvolil Relay Agent a piuzil nastaveni DHCP co ma karneval. Jede to. ale po par minutach se to zacne spomalovat a jakoby se odpoji :(

Nemel by nekdo radu ci reseni??

Tak konecne slape :)) Zpomalovani a padani pripojeni bylo zpusobeno spatnoz externi antenou na AP. Jeste jsem zkousel nastavit MOD WAN pri pouzidi DNS karnevalu a fakci to taky. Konecne :())

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/554-wifi-a-karneval/page/3/#findComment-10776

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...