Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

@murder @mrzic Tapatalk opět funkční :) 

• po měsících...
Odesláno

Jakou prosim pouzivate verzi tapatalku? Me to porad pise "Nepodarilo se pripojit k foru"... :-(

Odesláno

Verze 7.2.2 a funguje normálně.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Poslední den, dva, pozoruju občasný problém s načtením UPCzone. Při trasování bývá na posledním hopu (Wedos) je latence řádově desetiny sekundy. Také jste si všimli ? Nebo jestli Slamb neexperimentuje se zabezpečením.... Občas hláška "K této stránce se nelze bezpečně připojit." (https//...)

Odesláno

žádný experimenty se nekonají, jenom u wedosu se dějou zase nějaký divnosti

fórum mělo bejt od ledna na serveru upc, ale týpci od serverů sou třeskutě rychlý, tak snad se poštěstí aspoň do konce roku

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Mě to právě zmátlo, měl jsem za to, že už na Wedosu nejsme. Ehmm, malá oprava, latence 5000-6000 mS nejsou desetiny sekundy, ale celé vteřiny 

Odesláno

Stránky upczone.cz a aj upc.sk  mi vždy šli pomaly ( hlavne odozva ). Už som si ale za tie roky na to zvykol. 

Odesláno

Dle Wedosu je vše v pořádku. Pokusím se popohnat kolegy tady v UPC, abychom upczone přesunuli k nám. 

Odesláno

Trasování až do Wedosu (asi v Petřvaldu u Ostravy?) je v pořádku vždy, když testuju a UPCzone není aktuálně dostupné (nebo až po delším čekání)... Kde je asi problém?

Upraveno uživatelem Retiree

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague