Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Necháme se překvapit, přesto, ať trasuju wedos, upczone nebo snackhost, vždycky skončím v Petřvaldu na Ostravsku, nejspíš ve stejném baráku a ve stejné serverovně (?)

Odesláno

jestli řešíš ty souřadnice, tak to je nějaká náhodná blbost, kdo ví, kde to vzali 9_9

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Souřadnice neřeším, stále se opakují naposledy platné (Teplice), (ne)řeším názvy měst a píšu, že tomu nehovím viz "(?)" na konci a že všechno končí (téměř) v Petřvaldu... Ty si s tím lam hlavu, já nemusím, mně to funguje.

Odesláno
V 28. 3. 2018 at 20:19, Slamb napsal:

tak už mám vyjádření k tomu DNSSEC: "toto není žadný podstatný problém"

Takže problém tam je a radši ho UPC bude ignorovat. To samé s DNSSEC pro upc.cz a nemluvím o DNS serverech… 
Slambe, díky za reakci! Souhlasím s tebou a odvádíš skvělou práci. Jen je škoda, že UPC to takhle kazí. Ach jo. :/ 

Upraveno uživatelem Pepe

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

to nebylo vyjádření od upc, ale od snackhostu, kterej registruje domény u gransy

ale ještě to proberu s jinym týpkem, je tam jeden takovej hodně šikovnej :)

=====

edit 3.4.2018

tady mám detailnější vyjádření k dnssec:

Co se týče těch testů k tomu dnssecu. Tam je důležité to, že ta zóna je tím dnssecem podepsaná a zabezpečená. Ty warningy co to ukazuje se týkají pouze TTL, které je globálně u nás nastavené na velmi nízkou hodnotu z toho důvodu aby bylo možné migrovat mezi php verzemi. Není třeba tomu věnovat nějakou pozornost.
V blízké době budeme přecházet na nový systém dns, kde by tyto warningy už být nemusely.

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Slamb uzavřel téma
  • Slamb odemknul téma

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague