Odesláno 29. března 2018 7 let Necháme se překvapit, přesto, ať trasuju wedos, upczone nebo snackhost, vždycky skončím v Petřvaldu na Ostravsku, nejspíš ve stejném baráku a ve stejné serverovně (?)
Odesláno 29. března 2018 7 let jakto? snackhost má servery v praze, konkrétně přesně tady https://goo.gl/uDNTYo teda pak má ještě další servery v austinu, ale nevim, kde přesně - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. března 2018 7 let Nerozumím, zírám Open Visual Traceroute https://sourceforge.net/projects/openvisualtrace/ Snackhost.cz Spoiler Upczone.cz Spoiler Wedos.cz Spoiler
Odesláno 29. března 2018 7 let jestli řešíš ty souřadnice, tak to je nějaká náhodná blbost, kdo ví, kde to vzali - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. března 2018 7 let Souřadnice neřeším, stále se opakují naposledy platné (Teplice), (ne)řeším názvy měst a píšu, že tomu nehovím viz "(?)" na konci a že všechno končí (téměř) v Petřvaldu... Ty si s tím lam hlavu, já nemusím, mně to funguje.
Odesláno 29. března 2018 7 let V 28. 3. 2018 at 20:19, Slamb napsal: tak už mám vyjádření k tomu DNSSEC: "toto není žadný podstatný problém" Takže problém tam je a radši ho UPC bude ignorovat. To samé s DNSSEC pro upc.cz a nemluvím o DNS serverech… Slambe, díky za reakci! Souhlasím s tebou a odvádíš skvělou práci. Jen je škoda, že UPC to takhle kazí. Ach jo. Upraveno 29. března 2018 7 let uživatelem Pepe Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 29. března 2018 7 let to nebylo vyjádření od upc, ale od snackhostu, kterej registruje domény u gransy ale ještě to proberu s jinym týpkem, je tam jeden takovej hodně šikovnej ===== edit 3.4.2018 tady mám detailnější vyjádření k dnssec: Co se týče těch testů k tomu dnssecu. Tam je důležité to, že ta zóna je tím dnssecem podepsaná a zabezpečená. Ty warningy co to ukazuje se týkají pouze TTL, které je globálně u nás nastavené na velmi nízkou hodnotu z toho důvodu aby bylo možné migrovat mezi php verzemi. Není třeba tomu věnovat nějakou pozornost. V blízké době budeme přecházet na nový systém dns, kde by tyto warningy už být nemusely. - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.