Odesláno 19. června 2017 7 let Vážení uživatelé fóra, rádi bychom vám představili UPC ZONE v novém kabátě a s vymazlenými funkcemi. Příspěvky do diskuzí můžete zatím vkládat jako anonym/návštěvník, ale již brzy budete mít možnost se přihlásit a registrovat. Fórum spouštíme ve dnech 28. a 29.6. na stávající adrese http://www.upczone.cz, ale pro nedočkavce zde máme již testovací verzi na http://www.new-upczone.cz. O svá data, stará vlákna a informace se nemusíte bát, najdete je všechny i na novém fóru. Těšíme se na vás na novém UPC ZONE! David - UPC
Odesláno 19. června 2017 7 let máte tam historickej systém proti spamu google recaptcha, takže když chci vložit příspěvek anonymně, musim luštit a opisovat nějaký nesmysly tady je po přihlášení návod, jak aktualizovat https://www.google.com/recaptcha/intro/invisible.html ale jinak to vypadá poprvé v životě hezky - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. června 2017 7 let Zákazníci zde mohou mezi sebou diskutovat, sdělovat si zkušenosti, navzájem si radit a aktivně se tak i účastnit vývoje společnosti UPC. Kritické příspěvky zde nejsou necenzurovány. Tak jak? Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 19. června 2017 7 let "Nezávislost" fóra může být diskutabilní, když je adminem zaměstnanec UPC. No uvidíme... Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 19. června 2017 7 let Samozřejmně, že nejsou a nebudou. Jen nám to přišlo v komunikaci směrem k vám trochu zvláštní, proto jsme tohle vynechali. Pravidla zůstávají stále stejná, tedy můžete si o UPC psát cokoliv Já se vám následně pokusím pomoct nebo změnit váš názor
Odesláno 19. června 2017 7 let Tak bych to tedy opravil na "nejsou cenzurovány" Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 19. června 2017 7 let no jinak tomus už na to teda definitivně dlabe? a čí byl nápad to předání - jeho nebo upc? všechny žhavý drby ze zákulisí sem - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. června 2017 7 let Mám trochu obavy, aby se to nezvrtlo do podoby prastarého "oficiálního" fóra UPC. Tam to časem vyprofilovalo do odpadní stoky nadávek atd., ale především psaní všelijakých nesmyslů, které vůbec s UPC nesouvisely, až to prostě přestalo být použitelné. Tady to sice občas taky sem tam mezi někým zajiskřilo, ale ale udrželo se to vždy nakonec v přijatelných mezích, popřípadě toho, kdo si ani po napomenutí nedal říct, Tomus (přistoupil k tomu jen vyjímečně) zablokoval. Každopádně přeji novému UPCZONE i nám všem hodně štěstí a ať je to k užitku.
Odesláno 19. června 2017 7 let no jinak tomus už na to teda definitivně dlabe? a čí byl nápad to předání - jeho nebo upc? všechny žhavý drby ze zákulisí sem Já doufám, že definitivně ne Převzít UPC ZONE byl náš nápad a jsem rád, že se vše povedlo až k nové verzi. Velké díky za to patří hlavně Tomusovi, který nám to umožnil.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.