Odesláno 28. června 2017 7 let Vážení uživatelé fóra, dnes ve 12:00 dojde k dočasné odstávce celého fóra z důvodu migrace na novou verzi. Odstávka bude trvat maximálně 24 hodin. Těším se na vás v nové verzi. David - UPC
Odesláno 29. června 2017 7 let Kdo proboha vymyslel, že se zobrazují pouze poslední 4 příspěvky!!!!! To jako myslíte, že budu rozklikávat každý vlákno x krát po sobě? U Tomuse stačilo dát stránku posledních příspěvků. Sorry, ale vlákna jedno po druhém opravdu prohlížet nebudu.
Odesláno 29. června 2017 7 let Možná si zvyknu (taky co jiného, že), ale zatím musím konstatovat: nové neznamená lepší. "Roztahaná" grafika je strašná, nepřehledná. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 29. června 2017 7 let Tak toho jsem se bál. Před migrací z phpBB na IPB ten skin šel. Bohužel po migraci to vypadá hrozně. Moc scrollingu. Smajlíci navíc nefungují a citace se též rozbila. Tohle dát do pořádku zabere dost času. Škoda, že ta migrace proběhla fakt dost rychle. Čekal jsem, že to budete mít hoši připravené a odladěné... Neviděl jsem ještě nastavení účtu, kde by byl pouze: přehled, emailová adresa a heslo. Co to je za rip-off IPB? Prostě WTF Upraveno 29. června 2017 7 let uživatelem Pepe Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 29. června 2017 7 let Mně to až tak hrozné nepřijde. Celkově. Vzhled a styl koresponduje s UPC. Je to prostě čistší a modernější. Jde o zvyk. Spíš by se mělo doladit, aby třeba správně fungovaly citace, odkazy, smajlíky, apod. A taky eventuálně formát původních starých zpráv. Prostě praktické věci. Jinak mi přijde nové forum v něčem i lepší/funkčnější. Až se vychytají mouchy, bude to OK. Já jsem docela rád a trochu se divím, že něco ze starého fóra vůbec zůstalo. Čekal jsem restart. Upraveno 29. června 2017 7 let uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 29. června 2017 7 let Až se ty mouchy vychytají, no... uvidíme. Každopádne i ten skin chce trošku upravit. Zmenšít. Vše je takové až moc roztažené... Upraveno 29. června 2017 7 let uživatelem Pepe Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 29. června 2017 7 let Děkuji za vaší zpětnou vazbu. Budu rád, když mi sem napíšete, co změnit / upravit / opravit. Design celého fóra se měnit nebude, věřím, že si na nové prostředí rychle zvyknete a budete spokojeni. David - UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.