Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak jsem si to představoval (srovnávám s asi stejným typem fóra, toto je vzhledově lepší). Mám pocit, že v předešlém uspořádání (vlevo) byl font i ikony služeb  ještě trochu menší (?)...

Hledal jsem ikonku Palec nahoru, nenašel jsem.

Odesláno

jo, písmo i ikonky byly o něco menší, protože ten sloupek má dost omezenou šířku, tady je místa hromada :)

image.png.db302f1bb295ba433daca1a8ef745edd.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

jestli palcovacíma ikonkama myslíš ty lajkovací, tak rozdíl mezi nima je přesně jeden pixel

ikonky.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Opet RSS - od rana tady bylo posledni ze vcerejska z 19.20 a ted se tu nahrnulo dalsich 6 - ze vcerejska i dneska:

RSS1.jpg

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

@cvancara RSS se mi aktualizuje cca 2 - 3 minuty po vložení příspěvku. RSS tedy bereme jako vyřešené.

Odesláno

nainstaloval sem jeden testovací tapatalk - stát se může cokoliv včetně jadernýho výbuchu, takže kdyby se dělo něco divnýho, je to nejspíš tim B|

když tak dejte vědět, jestli to něco dělá nebo nedělá a tak

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Díky za Tapatalk, doufám že to nerozhodí ostatní věci.

• Slamb změnil název na UPC Zone v novém
Odesláno
  V 21. 9. 2017 v 18:37, Slamb napsal:

příspěvky z kategorie upc.sk se sloučily s českym upc, stejně to lidi občas míchali dohromady

nově je v nastavení profilu položka Místo odběru služeb UPC, tak z toho se dá poznat, jestli dotyčnej řeší český nebo slovenský služby :)

Jsem uživatelem UPC ČR a jsme na doméně cz. Cokoliv kolem UPC na Slovensku mě nezajímá a obtěžuje, nechci to vidět ani v přehledu vláken, ideálně to patří na samostatné fórum nebo aspoň do samostatné sekce jako dříve.

V 21. 9. 2017 v 20:50, tomus napsal:

No nevím jestli je dobrý nápad zrušit pristup na fórum bez registrace, to byla jedna z věcí, kterou jsem se snažil na fóru udržet, protože ne každý se bude chtít registrovat třeba kvůli položení jednoho dotazu a facebook, nebo Google účet určitě nemá zdaleka každý, ja bych to rozhodně nerušil.

Anonymové byli mor a celou dobu mi pili krev, příspěvky anonymů byl festival výtvorů dementů, takže tohle je jedině dobře, nutnost registrace některé odfiltruje. I když přístup přes FB to zase mnohým usnadní.

A RSS je nyní také na pytel, dříve jsem odebíral příspěvky pouze ze sekcí které mě zajímaly, ty týkající se služeb co nemám jako třeba televize sem neodebíral. Teď je všechno v jedné kopě a sledovat pouze sekce co mě zajímají nelze.

Upraveno uživatelem xtonda

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague