Odesláno 21. září 2017 7 let Mně se nový vzhled webu líbí... Má to takovej moderní nádech... Upraveno 21. září 2017 7 let uživatelem Patri.k
Odesláno 21. září 2017 7 let Proc zase RSS chodi jak se mu zachce? Za 1/2 hodiny, za 3/4.... - - - CA modul OVA
Odesláno 21. září 2017 7 let u RSS tady moc nastavení neni - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. září 2017 7 let před 3 hodinami, Zlaťák napsal: Navíc mi teď chybí na mobilu dole možnost vrátit se na titulní stránku fóra. Přečtu si poslední příspěvek ve vlákně a než se dostanu nahoru, abych klikl na "hlavičku", která mě hodí na titulní stranu, tak mám ošoupanej palec. Přesně stejný problém jsem dnes také řešil, u starého vzhledu byl dole odkaz , tady bohužel není, doufám že jen zatím. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. září 2017 7 let tak šipka pro návrat nahoru už je v pravym dolním rohu, když tak ctrl+f5 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. září 2017 7 let Vsimol som si, ze sa zrusila tema UPC Slovensko. Boli zrusene aj prispevky, ktore sa tam nachadzali alebo boli presunute niekde inde? A ma sa teraz diskutovat o temach zameranych na UPC SR vo vseobecnych temach?
Odesláno 21. září 2017 7 let příspěvky z kategorie upc.sk se sloučily s českym upc, stejně to lidi občas míchali dohromady nově je v nastavení profilu položka Místo odběru služeb UPC, tak z toho se dá poznat, jestli dotyčnej řeší český nebo slovenský služby - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. září 2017 7 let No dost ludi to vyplnene nema, hlavne navstevnici, tak snad sa to nebude pliest, pretoze jazyk nemusi byt 100% voditkom.
Odesláno 21. září 2017 7 let po zavedení přihlašování přes facebook a google už návštěvníci nebudou, takže profil by měli mít vyplněnej všichni jo a máme dva nový smajloše - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. září 2017 7 let No nevím jestli je dobrý nápad zrušit pristup na fórum bez registrace, to byla jedna z věcí, kterou jsem se snažil na fóru udržet, protože ne každý se bude chtít registrovat třeba kvůli položení jednoho dotazu a facebook, nebo Google účet určitě nemá zdaleka každý, ja bych to rozhodně nerušil. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.