Odesláno 21. září 2017 7 let takovej je plán, ale uvidíme - tim že bude možnost se přihlásit na pár kliknutí přes jeden nebo druhej účet, tak to bude snad v klidu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. září 2017 7 let Na starém fóru jsem to měl nastaveno tak, že neregistrovaní nemohli zakládat nová témata, ale pouze psát do již vytvořených témat, což tady tak není a proto to nedělá úplně dobrotu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. září 2017 7 let Vyhovuje mi ta modrá čára oddělující nové příspěvky od mé poslední návštěvy. Funguje to ale jen na poslední stránce. Jeli místo od poslední návštěvy už na předchozí stránce, tak předěl mezi novými a starými příspěvky čárou oddělen není. Ale nevím jestli to nemám nějak špatně nastavené, nejsem odborník v těchto věcech. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 22. září 2017 7 let před 22 hodinami, cvancara napsal: Proc zase RSS chodi jak se mu zachce? Za 1/2 hodiny, za 3/4.... Zkontrolujte prosím RSS kanál, zda - li je už ok.
Odesláno 22. září 2017 7 let Dobrá zpráva, která potěší spíše neregistrované návštěvníky fóra. Přidali jsme možnost přihlášení do fóra přes Facebook nebo Google login. Nemusíte tedy procházet registrací k vytvoření účtu.
Odesláno 23. září 2017 7 let od kdy? to se mi nějak nezdá já ho nepoužívám, tak nevim, ale zatim sem s nim nic moc nedělal - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. září 2017 7 let Opravdu už chodí, huráOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. září 2017 7 let Nejaky problem s vkladanim príspevkov?V kategóriách je viditelny,ale v konkrétnom vlakne uz nie. Problem pretrvava.Uz treti príspevok vlozeny bez toho aby sa zobrazil vo vlakne HBO GO ve smart TV Samsung.
Odesláno 23. září 2017 7 let ty problémy s neaktualizací fóra způsobuje nejspíš právě ten tapatalk - to bude ten problém, co teď vývojáři asi řešej a úplná nefunkčnost tapatalku tady byla zapříčiněná tim, že v nastavení byla zadaná špatná cesta k pluginu - tapatalk byl nainstalovanej ve složce s aplikacema, jenomže někdo ho dal i do rootu a tu cestu k němu v nastavení dal právě do rootu a ne do aplikací tak zatim sem na zkoušku tapatalk deaktivoval a budeme doufat, že se fórum zase začne normálně aktualizovat a že vývojáři tu chybu opravěj - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.